Anca Țurcașiu, lecția învățată după divorțul de Cristian Georgescu: „E un lucru important pe care mi l-am însușit”

Data publicării:
Anca Turcasiu, Foto: Instagram
Descriere foto: Anca Turcasiu, Foto: Instagram

Anca Țurcațiu a divorțat anul trecut de medicul Cristian Georgescu, după o căsnicie de 22 de ani. 

Anul 2020 a fost unul al schimbărilor pentru Anca Țurcașiu. Pe lângă faptul că a încheiat un mariaj de 22 de ani, artista a fost lovită și de efectele pandemiei. Restricțiile impuse de autorități i-au limitat spectacolele pe care le avea programate, astfel că a petrecut mai mult timp reflectând la ceea ce este important pentru ea. 

 

Am primit un timp pentru mine. Cu toții cred că am trăit asta. Un timp în care să ne analizăm și să ne gândim ce înseamnă trecerea noastră pe aici pe Pământ. (…)

Se zice că depășirea unui obstacol te face mult mai puternic și am realizat foarte multe lucruri și foarte multe lecții de viață la care poate că nici n-am avut timp să mă gândesc până acum. (…) Nu pot să spun că m-am schimbat, doar am avut răgaz pentru mine. Am învățat foarte multe lucruri care cred că-mi vor fi de folos pentru viața care începe de astăzi înainte', a spus Anca Țurcașiu, la Vorbește Lumea.

 

Deși a păstrat o tăcere absolută în privința divorțului de Cristian Georgescu, artista a decis să își deschidă sufletul și să vorbească despre lecțiile pe care le-a învățat după divorț.

 

„Răbdare și nădejde. Încrederea în mine. Poate că înainte nu mă valorizam. Poate că nu eram atentă suficient la mine. Întotdeauna am fost foarte atentă la cei din jurul meu. Să le satisfac toate nevoile și plăcerile. Pentru mine, viața însemna să-i fac fericiți pe cei din jurul meu. De dimineața până seara.

Poate am învățat să spun nu atunci când nu vreau să fac ceva. Ceea ce până acum nu am făcut. E un lucru important pe care mi l-am însușit. E bine să avem grijă și de noi. Și să nu avem așteptări. Să spunem «asta e», să ne ridicăm și să ne gândim că fiecare zi poate fi o oportunitate pentru a învăța ceva, pentru a fi bun, pentru a iubi, pentru a oferi. (…) Asta e, nu ai încotro. Te ridici', a încheiat actrița.

 

Și-a anunțat divorțul pe Facebook

 

Anul trecut, Anca Țurcașiu anunța pe contul său de Facebook faptul că ea și medicul Cristian Georgescu nu mai formează un cuplu. 22 de ani a durat căsnicia lor.

 

Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții!

Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine!”, spunea artista atunci.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel