Anca Pandrea susține că are legături paranormale cu Iurie Darie: Suntem un cuplu în continuare

Captură video Youtube/ Hinnom Hiram
Descriere foto: Captură video Youtube/ Hinnom Hiram

Anca Pandrea susține faptul că soțul ei comunică în continuare cu ea, simțindu-i încă prezența la orice pas.

Anca Pandrea a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Iurie Darie, care s-a stins din viață deja de aproximativ 10 ani. Chiar dacă a trecut foarte mult timp de atunci, actrița continuă să comunice cu cel care a iubit-o atât de mult, între cei doi fiind o conexiune extrem de puternică, susține ea. 

”Suntem un cuplu în continuare. E treaba lor dacă nu cred. Cel care comentează un cuplu, așa cum suntem eu și Iura, înseamnă că n-a iubit niciodată și nu știe ce înseamnă să iubești, nu poți să explici. Mi-a spus așa un domn care mi-a făcut horoscopul: ”Doamna Pandrea, părticele din sufletul lui Iurie sunt la dumneavoastră, iar părticele din sufletul dumneavoastră sunt la el, de aceea nici moartea nu vă poate despărți. Mi s-a spus că așa ceva nu s-a mai întâlnit, că de aceea putem comunica!”, a spus Anca Pandrea, potrivit ego

Anca Pandre îi simte prezența în continuare lui Iurie Darie

Anca Pandrea susține că regretatul ei soț este spiritual lângă ea în continuarea, simțindu-i prezența de foarte multe ori în casă.

”El îmi răspunde mental, așa îl percep. Câteodată, scriu ceva sau mă uit la televizor, și, deodată, întorc brusc capul, am impresia că el e aici, în casă. Trece pe lângă mine ca o adiere de vânt. Mă bucur că mi se întâmplă aceste lucruri, nu mă sperie.”, a spus actrița.

Cum i-a sărbătorit actrița ziua de naștere lui Iuria Darie

De ziua de naștere a soțului ei actrița spune că nu face parastas, ca majoritatea oamenilor, ci preferă să sărbătorească cu tort și cu șampanie, ca și cum acesta ar fi în continuare în viață.

”Nu e loc unde să arunci un ac, peste tot sunt fotografiile noastre, iar bradul îl fac în fiecare an tot cu pozele noastre. Pe 14 martie, de ziua lui Iura de naștere, consider că puiul meu s-a născut, nu-l condamn la moarte. Așa că nu fac parastas, ci două torturi, cum îi plăceau lui, duc și la cimitir. Apoi, ne strângem, noi, prietenii, deschidem o sticlă de șampanie, e ca o sărbătoare, nu este cu preot sau colivă. Este o mică întâlnire cu cei dragi, în amintirea lui.”, a mai dezvăluit Anca Pandrea.

”Adorm cu perna lui în brațe”

Aceasta spune că nu a renunțat nici la lucrurile lui Iurie Darie, continuând să le păstreze pe toate alături de ea, obiectele aducându-i aminte de momentele frumoase pe care le-a petrecut alături de regretatul artist.

”Am păstrat totul la fel. Adorm cu perna lui în brațe, să-i simt parfumul. Am și un tablou foarte mare, pe perete, portretul lui. Înainte de a mă prăbuși la pământ și de a mă lovi la mână, am avut senzația că lui Iura i s-a schimbat un pic culoarea feței, în tablou. Mă uitam și ziceam: ”Iura, ce se întâmplă, de ce ești supărat, sufletul meu? Iar după ce mi-au pus medicii orteza, la spital, tabloul a revenit, ca înainte”, a continuat aceasta.

Citește și: "Am aflat de ce leșin". Cu ce probleme de sănătate se confruntă Anca Pandrea: Nu puteam mișca mâna stângă

"Mi s-a făcut rău în casă și..." Anca Pandrea, de URGENȚĂ la spital. Cum se simte soția regretatului Iurie DarieGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 18 mai 2022, 14:51 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience