"Mi s-a făcut rău în casă și..." Anca Pandrea, de URGENȚĂ la spital. Cum se simte soția regretatului Iurie Darie

Data publicării:
Anca Pandrea și Iurie Darie, sursa captură foto TV
Descriere foto: Anca Pandrea și Iurie Darie, sursa captură foto TV

Anca Pandrea a ajuns de urgență la spital, chiar în ziua în care regretatul Iurie Darie ar fi împlinit 93 de ani.

După moartea actorului Iurie Darie, Anca Pandrea este urmărită de probleme. Pe 14 martie, în ziua în care regretatul actor ar fi împlinit 93 de ani, Anca Pandrea a ajuns de urgență pe mâinile medicilor. Din nefericire, femeia  femeia a și-a dislocat umărul și a avut nevoie de orteză, după ce a căzut. După ce a fost externată, soția lui Iurie Darie a povestit tot ce s-a întâmplat.

 

"Am tot avut probleme de sănătate în ultima vreme, a venit salvarea de mai multe ori la mine pentru că mi s-a făcut rău și am căzut în casă și m-am lovit ba la cap, ba la picior, ba nu știu unde. Acum am pățit-o din nou și m-au ajutat prietenii să mă îmbrac pentru că mi-am dislocat umărul stâng și un domn doctor foarte drăguț m-a ajutat și mi-a pus o orteză la umăr. O să mă mișc dificil pentru că este greu să o fac și fără și cu, însă acum nu am ce să fac. Am ajuns foarte dimineță la doctor și apoi m-am culcat un pic pentru că sunt invitată la A7TV să vorbesc despre Iura al meu, despre povestea noastră de dragoste și cum au fost anii aceia pentru noi. Am jucat ultima oară împreună în serialul "Numai iubirea" de la Acasă și am fost și colegi în puține piese de teatru, însă important a fost că am fost împreună și ne-am iubit fără să ne intereseze ce se vorbea în jurul nostru", a povestit Anca Pandrea, pentru Click!.

 

Anca Pandrea suferă de mai multe afecțiuni cronice

“M-am ferit tot timpul, am urmat toate măsurile de igienă. În plus, am stat mai mult în casă, am evitat să mai merg cu mijloacele de transport în comun. Îmi voi face alte analize și investigații, să văd de la ce a fost. Eu sufăr de insuficiență cardiacă, am probleme cu coagularea sângelui, probleme cu glanda, dar și o gastrită. Până acum, am ajuns la patru medici diferiți și toți mi-au pus același diagnostic, insuficiență cardiacă pulmonară de gradul 3. Nu este prima oară când leșin, dar nu mi se mai întâmplase asta de ceva timp, eu fiind sub tratament. Am fost la medicul de familie, la doctorul meu și am luat trimiteri unde am nevoie. Acum aștept rezultatele”, a spus, recent, Anca Pandrea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel