"Am aflat de ce leșin". Cu ce probleme de sănătate se confruntă Anca Pandrea: Nu puteam mișca mâna stângă

Data publicării:
Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv
Descriere foto: Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv

Actrița Anca Pandrea a dezvăluit faptul că se confructă cu probleme de sănătate, de mai mulți ani.

Anca Pandrea este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe din România. Aceasta a suferit enorm când l-a pierdut pe soțul ei, Iurie Darie, cu care împărțea atât platourile de filmare, cât și cele mai frumoase momente din viață. În ultima vreme însă, se pare că aceasta s-a confruntat și ea cu mai multe probleme de sănătate. Artista spune că a leșinat în repetate rânduri, fapt ce a pus-o în alertă. Acum actrița spune că a aflat din ce cauza avea aceste simptoame.

„După atâția ani, am aflat de ce cad, de ce leșin. Doctorița de la spital s-a uitat pe toate investigațiile, pe tot istoricul meu medical și a văzut că nu mănânc deloc sărat. Mi-a zis că trebuie neapărat să consum, că sarea are potasiu, are mai multe. De ani de zile eu mănânc fără din cauza afecțiunilor pe care le am, cum ar fi insuficiența pulmonară și cea cardiacă. Din spital am ieșit cu 14 afecțiuni, și toate categoria a doua”, a declarat Anca Pandrea pentru impact.ro.

"Nu puteam mișca mâna stângă"

Actrița a trecut prin clipe cumplite recent, când a leșinat ultima dată. Aceasta s-a trezit din senin pe jos, iar partea și mai gravă este că, din cauza căderii, și-a fracturat mâna.

„Am stins lumina în bucătărie și în curte iar pe hol, când să pun mâna pe clanță, m-am trezit jos. M-am tras până la pat. Nu puteam mișca mâna stângă, am început să dau telefoane. Era ora 22.00, mi-a răspuns Dana, o prietenă, am chemat-o, m-a îmbrăcat și ne-am dus la Spitalul de Urgență Floreasca. Am osul fracturat puțin mai jos de umăr, sunt cu orteză. Am avut mare noroc că Dumnezeu mi-a trimis un rezident să mă vadă, doctorul Boloș, căruia vreau să-i mulțumesc. Am fost la radiografie, la camera de triaj a venit și Victor. În nici zece minute, era și el la Urgențe. Apoi am căutat până la 3 noaptea o farmacie non-stop care să și aibă medicamentul prescris. Am la orteză vreo 20 de arici, ne chinuim, nu-i nimeresc să-i deschid să-mi dau cu cremă. Luni trebuie să merg iar la radiografie, să văd dacă osul s-a sudat bine”, a mai spus fosta actriță.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel