Anca Pandrea, de urgență la spital: ”Mi-au spus că era să mă piardă”. De ce are actrița corpul plin cu vânătăi

Data publicării:
Captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV

Anca Pandrea se confruntă cu probleme serioase de sănătate, din cauza cărora a ajuns de urgență pe mâinile medicilor.

Anca Pandrea a trecut prin clipe de coșmar, după ce a ajuns de urgență la spital. Chiar dacă, inițial, nu a vrut să-și părăsească locuința, îndrăgita actrița nu a avut de ales, în cele din urmă, și a ajuns pe mâinile medicilor. Aceasta povestește cum pentru câteva momente a fost inconștientă și a crezut că va pierde lupta cu viața. Tot de la perfuzii și tratamente, soția regretatului Iurie Darie a rămas cu câteva vânătăi severe pe mână. Totodată, aceasta a dezvăluit și cine sunt persoanele care o vizitează frecvent și au grijă de ea.

„Iar mi-a fost rău, mi s-a ridicat tensiunea, n-am vrut să merg nicăieri. Până la urmă am ajuns la spital. Mi-au pus perfuzie, au fost drăguți medicii de la Urgență. Am mers cu salvarea și am stat câteva ore, de la 16.00 până pe la ora 20.30. La un moment dat am transpirat, vedeam doar culori și nu mai reacționăm și mi-au spus că era să mă piardă. Am venit apoi acasă și o prietenă mi-a făcut orez cu morcov și piept de pui. Ușor, ușor mi-am revenit. Mai am o vânătaie urâtă aici pe mână, restul s-au retras. Victor Ila și soția lui mă mai ajută.”, a mai povestit actrița, în exclusivitate pentru Click! 

Anca Pandrea, despre marele său regret. Ce dorință nu a putut să-i împlinească lui Iurie Darie înainte să se stingă

Anca Pandrea s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima vreme

Problemele de sănătate se țin lanț de actriță, care, din cauza acestora, a chemat de mai multe ori ambulanța în ultima vreme. Chiar dacă prietenele încearcă să o scoată din această stare de tristețe și încearcă să o facă să uite pentru câteva momente de probleme, invitând-o să meargă cu ele în diferite țări străine, actrița le-a refuzat de fiecare dată, invocând un motiv clar pentru asta.

„Am refuzat să plec în Anglia cu prietena mea, cu care am fost acum doi ani la Brașov. O altă prietenă e în Germania. Nu am cum să plec, să stau pe capul lor, cine știe ce mai pățesc cu problemele pe care le am. Am tot chemat ambulanța acasă în ultimul timp. Mi-e frică de căldură”, a declarat aceasta pentru impact.ro.

Anca Pandrea, dezvăluiri cutremurătoare. De NECREZUT ce a făcut cu trupul lui Iurie Darie la scurt timp după ce actorul a murit: „Atât de mult l-am iubit”

Anca Pandrea a aflat care este motivul pentru care leșină

Actrița a dezvăluit faptul că în prezent suferă de numeroase afecțiuni, leșinul fiind parte din ele. Totuși, aceasta a aflat, în cele din urmă, de ce se confruntă cu aceste stări, în urma mai multor investigații.

„După atâția ani, am aflat de ce cad, de ce leșin. Doctorița de la spital s-a uitat pe toate investigațiile, pe tot istoricul meu medical și a văzut că nu mănânc deloc sărat. Mi-a zis că trebuie neapărat să consum, că sarea are potasiu, are mai multe. De ani de zile eu mănânc fără din cauza afecțiunilor pe care le am, cum ar fi insuficiența pulmonară și cea cardiacă. Din spital am ieșit cu 14 afecțiuni, și toate categoria a doua”, a mai spus aceasta.

Anca Pandrea susține că are legături paranormale cu Iurie Darie: Suntem un cuplu în continuareGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel