Anca Pandrea a renunțat la doliu, după 11 ani de la moartea lui Iurie Darie: „Asta nu înseamnă că nu vorbesc cu el tot timpul”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv
Descriere foto: Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv

Anca Pandrea a explicat motivul pentru care s-a decis abia acum să renunțe la hainele negre.

Anca Pandrea a suferit enorm după pierderea soțului ei, Iurie Darie, care s-a stins din viață în anul 2012. Cei doi se iubeau extrem de mult, iar legătura dintre ei doi era una foarte strânsă, exact după jurămintele „Până când moartea ne va despărți”. Din nefericire însă, acest moment a venit mai curând decât actrița și-ar fi imaginat, astfel încât a trebuit să învețe să supraviețuiască fără jumătatea sa. Așadar, încă din urmă cu peste 10 ani, Anca Pandrea a purtat continuu doliu, pentru sufletul regretatului actor. De o vreme însă, aceasta nu a mai fost văzută îmbrăcată în negru, lucru care a luat prin surprindere pe toată lumea. Decizia a fost luată tot de dragul lui Iurie Darie, explică actrița.

„Am scos culoarea neagră din garderobă pentru că am fost convinsă, până la urmă, că îl chinui pe Iura (Iurie Darie, n.r.). Pentru că Iura, purtându-i fotografia tot timpul în negru, și vara, cu șapcă neagră... Dar nu fac altceva decât să îl chinui. Și, atunci, el este la „hotar". N-a trecut nici la Îngeri, nici la noi nu poate să treacă, pentru că nu mai are corp. Și, atunci, stă pe umerii mei. Mi s-a explicat: „Pe umerii dumneavoastră, doamna Pandrea, de aceea va îmbolnăviți destul de des, dar, în primul rând, îl chinuiți pe domnul Darie". Și mi s-a spus de către două persoane și m-am hotărât. Deja, am două luni, trei luni aproape, de când nu mai port negru. Dar asta nu înseamnă că nu vorbesc cu el tot timpul și îi spun ce am de făcut, ce n-am făcut. Asta-i altceva.

Da (n.r. o sfătuiește) Și-mi răspunde, mental, cam ce-ar trebui să fac.”, a declarat Anca Pandrea, potrivit click!

Citește și: Anca Pandrea, dezvăluiri despre pensia pe care o primește de la stat. Cum se descurcă văduva lui Iurie Darie: "Ceea ce contează e că nu am ieșit în stradă, la cerșit..."

Anca Pandrea s-a apucat de gimnastică

Chiar dacă problemele de sănătate nu par să-i mai dea pace, Anca Pandrea încearcă să le facă față cât mai bine posibil. Așadar, pe lângă vechile simptome, actrița a început să se confrunt recent și cu niște probleme la nivelul spatelui, fiind nevoită să apeleze, astfel, la ajutorul medicul specialist. Așadar, gimnastica este sportul pe care Anca Pandrea îl practică în fiecare zi de-acum, pentru a-și reveni cât mai bine în formă. 

„M-am apucat de gimnastică, pentru că am coloana și „munte", și „dealuri", și domnul doctor ortoped mi-a dat un unguent și mi-a dat un desen tipărit cu gimnastica. Și a fost foarte drăguț, că am pus ceva pe covor, m-am așezat și zic: „Bun, de așezat, mă așez, încep și fac gimnastica, dar să vedem cum mă ridic!". Ușor-ușor, m-am ridicat. Am gimnastică pentru vasele sangvine și am gimnastica pe care o fac de două zile, azi e a treia zi, pentru coloană.”, a mai dezvăluit ea, pentru sursa citată. 

VEZI și: Anca Pandrea, disperată din cauza facturilor: „Mi-a venit factura la gaze în valoare de peste 900 de lei. Nici nu vreau să mă gândesc...”

Este optimistă, chiar dacă e copleșită de problemele de sănătate

Chiar dacă are mai multe probleme de sănătate, care în trecut au dus-o chiar de urgență la spital, Anca Pandrea nu uită să-și păstreze și optimismul. Actrița recunoaște că are de luat extrem de multe medicamente, însă toate eforturile merită, la finalul zilei.

„Probleme de sănătate trebuie să am, pentru că altfel aș fi moartă. N-ai probleme de sănătate, nu mai ești! Medicamente, da. Am un coș de medicamente pe care le car. (râde)

Sunt multe. Sunt, dar nu contează. Dacă ele mă ajută pe mine, și eu le ajut pe ele și le cumpăr.”, a mai adăugat ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel