Anca Pandrea, dezvăluiri despre pensia pe care o primește de la stat. Cum se descurcă văduva lui Iurie Darie: "Ceea ce contează e că nu am ieșit în stradă, la cerșit..."

 Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv
Descriere foto: Captură video Youtube/ Emisiuni PrimaTv

Anca Pandrea a dezvăluit cum se descurcă cu pensia pe care o primește de la stat. 

Au trecut 10 ani, de la moartea lui Iurie Darie iar Anca Pandrea, cea care i-a stat alături o viață, este nevoită să înfrunte singură, pe mai departe, greutățile. Văduva neconsolată a marelui actor nu a trecut nici după atâta timp peste dispariția celui care a fost iubirea vieții ei. Și, de parcă toate acestea nu ar fi fost de ajuns, actrița se descurcă cu greu cu banii pe care îi primește de la stat. 

Anca Pandrea, dezvăluiri despre pensia pe care o primește de la stat

Recent, Anca Pandrea a vorbit despre ultima perioadă din viața ei, dar și despre pensia pe care o primește de la stat. Văduva lui Iurie Darie a recunoscut că are o doamnă care vine să o mai ajute la treburile gospodărești, lucru care o bucură enorm, în ciuda problemelor de sănătate cu care se confruntă. 

„Nu debordez de sănătate, dată fiind și vârsta pe care o am, și nici de bani. Dar nici nu mă plâng! Am sprijinul unei doamne care mă mai ajută la gătit și la făcut curat prin casă. În rest, puțini amici și rare motive de bucurie', afirmă Anca Pandrea pentru PLAYTECH ȘTIRI.

Cât despre suma de bani pe care o primește din partea statului, vedeta nu a dat prea multe detalii, însă a ținut să precizeze că se descurcă cum poate. 

„Nu am stat niciodată să spun câți bani am din pensie și nici nu m-am plâns dacă sunt prea puțini sau prea mulți. Nu că ar fi! Dar, tot ceea ce contează e până la urmă că până astăzi nu am ieșit în stradă, la cerșit!', adaugă fosta soție a îndrăgitului actor Iurie Darie, potrivit sursei citate anterior.

Anca Pandrea vrea să revină pe scenă

Anca Pandrea a povestit că va juca în cadrul unui spectacol, ce va avea loc pe scena unui teatru din Brașov. Văduva lui Iurie Darie nu a dat mai multe detalii, însă a menționat faptul că așteaptă cu nerăbdare să apară din nou în fața publicului. 

„Am primit o propunere de a juca iar într-un spectacol, de data asta pe scena unui teatru din Brașov. Am acceptat cu multă încântare, dar nu pot oferi mai multe detalii în prezent. Pot însă să vă spun că aștept cu multă nerăbdare ca acest lucru să se producă!', a inidcat aceeași Anca Pandrea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 04 iul 2023, 09:40 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience