Anca Pandrea, disperată din cauza facturilor: „Mi-a venit factura la gaze în valoare de peste 900 de lei. Nici nu vreau să mă gândesc...”

Data publicării:
Anca Pandrea
Descriere foto: Anca Pandrea

Au trecut 10 ani, de la moartea lui Iurie Darie iar Anca Pandrea, cea care i-a stat alături o viață, este nevoită să înfrunte singură, pe mai departe greutățile. Văduva neconsolată a marelui actor nu a trecut nici după atâta timp peste dispariția celui care a fost iubirea vieții ei. Și, de parcă toate acestea nu ar fi fost de ajuns, actrița se confruntă cu o problemă care le dă din ce în ce mai mult de furcă românilor: factura la gaze.

Se pare că, odată cu războiul din Ucraina criza economică mondială a scăpat de sub control. Și cum în astfel de situații, cei care suferă, în mod direct, sunt oamenii de rand, efectele nu au întârziat să apară reflectate, în principal, în facturile la utilități și nu numai.

Lovitura de grație pentru Anca Pandrea - factura de gaze

Cu o astfel de situație se confruntă și Anca Pandrea, căreia factura de gaze avea să îi ofere o surpriză, direct proporțională cu suma.

“ Am de plată foarte mult. Mi-a venit factura la gaze în valoare de peste 900 de lei regularizare, probabil pentru luna ianuarie. În condițiile în care, în decembrie, am plătit 740 de lei. Ce regularizare este aceasta și de ce a venit atâta factura la … chiar nu știu! Nici nu vreau să mă gândesc cât va veni pentru luna februarie!”, a declarat aceasta pentru revista Viva.

Un tacâm, în plus, la masă pentru Iura

Asta nu o oprește, însă, pe actriță să își vadă de viața ei și de momentele pe care, cu atât de mult drag, i le dedică încă, mult iubitului ei Iura. Văduva regretatului actor, chiar și după atâta timp, încă mai pune un tacâm în plus la masă, indiferent că e sărbătoare sau o zi oarecare.

“ A doua zi de Crăciun o să merg la Iura. Niciodată de sărbători nu merg în prima zi. Nici de Crăciun, nici de Noul An, nici de Paște. Tot a doua zi merg. Și la Crăciunul acesta, la fel procedez. O să merg tot a doua zi. Nu merg în prima zi, pentru că e foarte multă lume. Și o să merg la Iura a doua zi de Crăciun cu niște prietene. Le-am invitat la mine și o să luăm masa împreună. Și, normal, și cu Iura. Îi punem și lui tacâmuri la masă. Asta fac și când sunt doar eu cu el la masă. Pun tacâmuri pentru două persoane. Ca și când este aici. Mă îmbrac frumușel și mâncăm amândoi”,  declara ea înainte de sărbători, conform aceleiași surse.

10 ani fără Iurie Darie 

Și cum în luna martie, celebrul actor ar fi trebuit să își serbeze ziua de naștere, Anca Pandrea s-a pregătit așa cum se cuvine atât pentru această aniversare, precum și pentru comemorarea de 10 ani, de la trecerea în neființă a lui Iurie Darie.

“ Am comandat 10 mucenici moldovenești să îi împart la Iura la cimitir și pe data de 14 martie merg din nou acolo, pentru comemorarea lui Iura. Pe 14 era ziua lui. Merg să îi spun să stea în lumină și să îi spun că mi-e dor de el și lucruri din acestea frumoase”, conform sursei citate.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel