Anca Dumitra, viața în afara platourilor de filmare din Fierbinți. Interviurile Spectacola și DC News / VIDEO

Data actualizării: | Data publicării:
Anca Dumitra, Interviurile Spectacola și DC News
EXCLUSIV
Descriere foto: Anca Dumitra, Interviurile Spectacola și DC News

Actrița Anca Dumitra vine la Interviurile Spectacola și DC News, marți, de la ora 18:00, pentru a vorbi despre cele mai importante roluri din cariera ei, despre fenomenul „Las Fierbinți”, dar și despre cel mai recent proiect în care este implicată: „Complet Necunoscuți”. 

Anca Dumitra este actrița care îi dă viață Gianinei din „Las Fierbinți”, personaj care nu îi seamănă deloc în viața reală. 

În urmă cu 10 ani, Anca Dumitra dădea proba pentru rolul care avea să-i devină „carte de vizită”. A intrat în pielea Gianinei și face să râdă un popor întreg, serialul fiind cotat ca cea mai populară producție TV din ultimii ani. 

 

Mădălina Anea, actrița care intră în rolul Mariei Tănase, despre teatru, film și viața de artist. Interviurile Spectacola și DC News

 

Asfel că „Las Fierbinți„ i-a devenit a doua casă, iar colegii de platou i-au devenit familie. 

Narcisa Suciu, despre cei 11 ani petrecuți în Finlanda și dragostea de România, la Interviurile Spectacola și DC News


De la „copilăroasa” din Las Fierbinți la mama autoritară în „Complet Necunoscuți”


Anca Dumitra face parte din distribuția lungmetrajului Complet necunoscuti, în regia lui Octavian Strunilă - Varianta românească a fenomenului italienesc Perfetti Sconosciutti, film care a fost reprodus într-un număr impresionant de țări. 

Haddaway, povestea hit-ului care l-a făcut milionar. „What is Love” se aude la Interviurile Spectacola și DC News

Rolul Ancăi este complet diferit de cel jucat în „Las Fierbinți”. De data aceasta, actrița va interpreta rolul unei mame autoritare, care, alături de câțiva prieteni și soțul ei, decide să joace un joc amuzant, dar periculos: O seară cu telefonul „la vedere”.

Actriță cameleonică


Anca Dumitra este angajată în Teatrul de Comedie, joacă în „Las Fierbinți” și am putea crede că este făcută pentru roluri în comedie. Dar nu este deloc așa. Frumoasa actriță reușește să se transforme radical pentru rolurile sale, reușind să interpreteze personaje total diferite.  Așa cum s-a întâmplat și cu rolul din drama „Doing Money”, difuzată de BBC. Un film înspirat din fapte reale, despre sclavia sexuală în Marea Britanie modernă. Acolo, Anca Dumitra interpretează rolul unei tinere românce, răpite și traficate. Un rol cu o uriașă încărcătură emoțională, așa cum a mărturisit actrița în cadrul emisiunii „Interviurile Spectacola și DC News”, realizată de Georgiana Ioniță. 

Alin Dincă (Trooper), despre succesul în rockul românesc din ultimii 25 de ani. Interviurile Spectacola și DC News

 

Cum au fost cei 10 ani petrecuți pe platorile de filmare din Fierbinți, care au fost cele mai mari provocări din carieră, dar și care este rolul pe care Anca Dumitra visează să-l joace, aflați miercuri, ora 18:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

 

VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel