Haddaway, povestea hit-ului care l-a făcut milionar. „What is Love” se aude la Interviurile Spectacola și DC News

Data actualizării: | Data publicării:
Haddaway, la Interviurile Spectacola
EXCLUSIV
Descriere foto: Haddaway, la Interviurile Spectacola

Haddaway, artistul care în anii '90 făcea furori cu melodia „What is Love”, vine la Interviurile Spectacola, vineri, de la ora 17:00, pentru a spune povestea piesei care l-a făcut miliardar. 

Haddaway se află în România zilele acestea, pentru a promova Festivalul Forever Hit, care va avea loc în luna septembrie, la București. Artistul anilor '90 va concerta pe Arena Națională alături de alte nume grele din industria muzicală. 


Artistul internațional a fost invitat în emisiunea „Interviurile Spectacola și DC News”, realizată de Georgiana Ioniță, unde a vorbit despre cum a fost drumul său în muzică.

Născut în Trinidad Tobago, Haddaway, pe numele său complet Nestor Alexander Haddaway, se mută în SUA la vârsta de 9 ani. Urmează zeci de călătorii alături de tatăl său, biolog marin, în care întâlnește o mulțime de obstacole dar și lecții, menite să îl transforme în omul care este azi. La 16 ani, tânărul artist își pierde tatăl și își ia viața în piept, singur. 


În 1993, dă lovitura cu piesa „What is Love”, care ajunge hit în peste 14 țări, aducându-i, pe lângă faimă, și multe milioane de dolari în cont. La 28 de la lansare, hitul care l-a făcut celebru se aude în continuare la radio și în cluburi, devenind și preferata noii generații, care abia face cunoștință cu piesa. A avut colaborări răsunătoare, cu nume mari din industria muzicală, precum Dr. Dre și Eminem, dar și parteneriate cu multe companii care i-au folosit melodia în diverse reclame. 

Haddaway este îndrăgostit de România și de 26 de ani ne vizitează țara constant. În ultimii 4 ani, vizitele artistului internațional s-au intensificat, asta pentru că iubita sa este româncă, cei doi locuind în Austria, însă și în București, unde și-au cumpărat o casă.

Cum a fost parcursul unui star care a plecat de jos, ce amintiri a adunat în cei 28 de ani de faimă, dar și cum se vede România prin ochii unui artist internațional, aflați vineri, de la ora 17:00, din emisiunea care va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook Spectacola, DC News și  DC News TV. 

 

VIDEO:Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel