Anca Dumitra s-a logodit. Cum s-a dat actrița de gol

Data actualizării: | Data publicării:

Anca Dumitra i-a spus „Da” partenerului ei de viață.

Anca Dumitra este una dintre cele mai apreciate actrițe din România însă, cu toate acestea, vedeta a reușit să-și țină întotdeauna viața sentimentală departe de ochii curioșilor. Chiar dacă pe rețelele de socializare cei doi nu prea își fac apariția împreună, îndrăgita actrița din La Fierbinți a ales să se afișeze cu cel care i-a furat inima la cele mai importante evenimente la care a luat parte anul acesta. Acum, invitată prin Skype în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV, vedeta a stârnit suspiciunile prezentatorului, cu un inel pe care îl purta pe deget și care te ducea cu gândul direct la o posibilă logodnă. În acest sens, Cătălin Măruță nu a stat nicio clipă pe gânduri și a întrebat-o pe frumoasa actriță dacă pe mână are, sau nu, un inel de logodnă. Dacă răspunsul era afirmativ, aceasta trebuia să clipească de două ori din ochi. Vizibil emoționată, Anca Dumitra a răspuns afirmativ, semn că i-a spus oficial „Da” celui care i-a furat definitiv inima.

Ce sacrificii ar putea face Anca Dumitra pentru un rol: „Mi-ar fi foarte ușor”. Actrița a recunoscut

 

Cine este logodnicul Ancăi Dumitra

Un eveniment la care cei doi îndrăgostiți au ales să participe împreună au fost Premiile Gopo, în care frumoasa actrița radia de fericire, la brațul bărbatului misterios ce a însoțit-o.Chiar dacă atunci vedeta nu a vrut să dezvăluit mai multe informații despre partenerul său, aceasta a ținut să clarifice faptul că acesta nu este actor.

„Am venit la Premiile Gopo cu iubitul meu. Nu este actor. Suntem în pauză acum și începem în curând filmările, de abia aștept. Să se încălzească și vremea, ca să nu tremurăm de frig. Eu fac frigul mai mult ca oricine, sunt friguroasă. Aștept cu interes fiecare nou scenariu în parte.”, a declarat Anca Dumitra, potrivit click.

„M-a durut să văd neputința”. Anca Dumitra, amintire emoționantă cu Stela Popescu: „M-a durut s-o văd așa”

 

Cu ce se ocupă bărbatul misterios

Chiar dacă actrița nu a vrut să divulge prea multe informații despre iubitul ei, apropiații acesteia au ales să facă publice câteva detalii. Așadar, se pare că acesta nu este român, dar este stabilit în țara noastră, iar domeniul în care activează este cu totul diferit față de cel al actriței. Bărbatul își susține iubita la orice pas și îi este alături de fiecare dată în sălile de spectacol.

„Este un tip foarte deștept și discret. Amândurora le place să fie în oglindă la capitolul discreție. Este austriac, dar este stabilit în România. Înainte să o cunoască pe Anca, știa cine este, normal. Probabil că o văzuse la televizor. Nu face parte din cercul artistic, aș putea spune că domeniul în care el activează este chiar opus: agricultură. Sunt împreună de ceva vreme, s-au mai afișat împreună în public. Anca are parte de toată susținerea lui. E iubitul ei, normal că a fost prezent în sală la spectacolele de teatru în care ea a jucat', au povestit persoane din apropierea celor doi îndrăgostiți, potrivit viva.

Oracolul vedetelor. 20 de lucruri despre Anca Dumitra / EXCLUSIV



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel