Mihai Bendeac, prima reacție după ce a fost filmat în stare de ebrietate: "Aș vrea să-mi cer iertare familiei mele"

Data publicării:
Sursa foto: Mihai Bendeac, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mihai Bendeac, Instagram

Mihai Bendeac a avut o primă reacție, după ce a fost filmat în stare de ebrietate. Actorul și-a dat pantalonii jos, în plină stradă. 

Mihai Bendeac a apărut în fața fanilor, în stare de ebrietate. După o noapte nebună de distracție într-un club din Capitală, alături de Mihai Bobonete, Mihai Dragomir Rait, alias Bobiță și Dorel din Las Fierbinți, Codin Maticiuc, Ana Dinicu, actorul a apărut în fața fanilor într-un mod total neașteptat. 

După ce au plecat din club, distracția a continuat în mașină, unde Codin Maticiuc l-a filmat pe Mihai Bendeac, care se afla într-o stare de ebrietate. Acesta a început să înjure, chiar dacă în mașină se aflau și două femei. Pe lângă cuvintele vulgare, Mihai Bendeac și-a amintit de părinții lui, despre care a spus că sunt la Arsenie Boca, ”se roagă pentru sănătatea mea”.

Anca Dinicu, care se afla lângă el i-a dat o replică pe măsură: ”Se roagă pentru însănătoșirea ta la cap!”

De pe scaunul din față se afla Monica Munteanu, managerul actorului și juratului de la iUmor, care a ținut să precizeze că es este cea mai trează dintre toți. 

Mihai Bendeac și-a dat pantalonii jos, în public: ”Dacă vrei paparazzi, îți dau eu!”

Codin Maticiuc a continuat să îl filmeze pe Mihai Bendeac, care la un moment dat a coborât din mașină și, și-a dat pantalonii jos, spre surprinderea tuturor. 

”Dacă vrei paparazzi, îți dau eu!”, a spus Codin Maticiuc, în timp ce îl filma pe Mihai Bendeac. 

Mihai Bendeac, prima reacție după ce a fost filmat în stare de ebrietate

După ce imaginile cu actorul, în timp ce își dădea pantalonii jos, au devenit virale, Mihai Bendeac a ținut să facă primele declarații despre modul în care a apărut în fața fanilor, dar și despre gestul pe care l-a făcut, în plină stradă. Acesta a ținut să își ceară iertare familiei sale, dar și tuturor apropiaților săi. 

"Aș vrea să-mi cer iertare familiei mele și tuturor celor care mă iubesc și mă apreciază. Cuvintele sunt de prisos. Recunosc că sunt prost. Bă, sunt prost, recunosc că sunt prost, nici nu am un anturaj, de foarte multe ori, care să mă ajute în acest sens, dar faptul că îmi dau seama, e un prim pas.", a declarat Mihai Bendeac, pe contul personal de InstagramGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel