Anca Badiu, la un pas de sinucidere. Moartea fratelui său a aruncat-o într-o depresie severă: „Am vrut să recurg la gesturi extreme”

Data publicării:

Anca Badiu a fost la un pas să își ia viața, după moartea fratelui său. Artista povestește iadul prin care a trecut și cum a reușit să își revină din depresia care o împingea la gânduri sinucigașe. 

În 2015, viața artistei se transforma într-un coșmar. Dintr-un artist de succes, Anca Badiu s-a transormat într-o fantoma care nu își mai dorea să trăiască. Vedeta mărturisește că s-a confruntat mereu cu stări de anxietate și tristețe, însă moartea fratelui ei a aruncat-o într-o depresie severă, din care singura scăpare îi părea a fi sinuciderea. Aceasta recunoaște că a avut gânduri negre și că a fost pe punctul de a-și încheia socotelile cu viața. 

Ajunsă la 42 de ani, artista spune că terapia a salvat-o. 


„După moartea fratelui meu, viața mea nu a mai fost la fel. M-am confruntat cu o depresie severă, care s-a accentuat de când el a murit. Această depresie îmi producea anumite convulsii și din cauza aceasta am vrut să recurg la gesturi extreme, să mă arunc în fața mașinii', a dezvăluit Anca Badiu, pentru Fanatik.

La 6 ani de la tragedia in care și-a pierdut fratele, Anca Badiu este pregătită să-și reconstruiască viața. A mers ani de zile la terapie, a lucrat cu psihologi și a urmat diferse tratamente, totul pentru a putea accepta pierderea fratelui său și pentru a-și câștiga dragostea de viață. 


Și a reușit. Vrea acum să revină în muzică și să realizeze lucruri frumoase în carieră. 

 „Eu toată viața am suferit de anxietate. Sunt mai bine acum. Contează să apelezi la cineva de specialitate și să existe o chimie între voi. Altfel, singur, nu ai cum să reușești. Încă mai merg terapie, dar mai rar', a mai spus artista.

 

Anca Badiu a încetat să cânte după moartea fratelui său și spune ca a reușit să se întrețină din chiria încasată pe câteva proprietăți pe care le deține. 

Mircea Badiu s-a stins din viață la doar 43 de ani. Fratele artistei era în Spania la acea vreme, iar Anca a încercat timp de 2 ani să descopere cauza decesului, după ce s-a spus ca a murit in circumstante necunoscute

“Am aflat adevarul, da. Mircea a facut infarct, exact cum s-a spus de la inceput. In ziua respectiva a stat foarte mult la soare, a facut plaja, a mai baut ceva in club, lua si tot felul de vitamine sau pastile atunci cand mergea sa faca sport… El avea si probleme cu inima, cum toti din familie avem, insa el nu s-a plans niciodata. Nu ne-a zis ca ar avea ceva cu inima. Am aflat apoi de la niste prieteni de a-i lui ca ultima oara cand venise in tara se interesa de un cardiolog bun. Oricum eu nu-mi pot reveni dupa moartea lui. Incerc sa nu mai iau antidepresive”, declara Anca Badiu pentru Wowbiz, în urmă cu 3 ani. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel