Anamaria Prodan vrea să investească în Dana Roba. Ce afacere vrea impresara să pună pe picioare: „Dumnezeu o iubește fără margini”

Data actualizării: | Data publicării:

Anamaria Prodan explică motivul pentru care s-a dus la Timișoara, acolo unde a stat la masă cu Dana Roba.

Zilele trecute Anamaria Prodan a plecat din Dubai în Timișoara pentru a se vedea cu Dana Roba. Momentul a uimit pe toată lumea, mai ales că impresara sugera că o perioadă va sta în Emirate pentru a-și conduce afacerile.

De când a avut loc scenariul îngrozitor dintre Dana Roba și Daniel Balaciu, make-up artista s-a descurcat mai greu cu banii, multe cheltuieli fiind pe numeroasele intervenții chirurgicale și tratamente. 

Vezi și: Dana Roba spune că este acuzată de evaziune fiscală și abandon. Ce va face „dacă Daniel Balaciu nu încetează cu plângerile”

Cu toate că nimeni nu știe cu adevărat situația financiară a acesteia, Anamaria Prodan i-a făcut o vizită imortalizată prin fotografia afișată pe rețelele de socializare, iar inițial nimeni nu a știut care a fost motivul întrevederii. 

Din declarațiile Anamariei se arată că, de fapt, cele două vedete se cunoșteau de mult mai multă vreme, impresara investind în noul salon al make-up artistei.

„Abia aștept să inaugurăm noul salon de make-up al Danei din Timișoara care arată de vis. Este un nou început din toate punctele de vedere pentru Dana, și sunt atât de fericită și mândră de ea, încât nu am cuvinte”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Click!

Impresara a mai mărturisit că relația lor este foarte veche și se declară complet șocată de ce a putut face Daniel Balaciu acum patru luni.

„Cu Dana sunt prietenă de o viață. Dana este definiția frumuseții! Ceea ce i s-a întâmplat este ceva cumplit. Nici un animal nu face așa ceva. Nici nu vreau să vorbesc despre acel ”om”.

Vezi și: Anamaria Prodan, apariția șoc cu Dana Roba. Motivul pentru care și-a dat rendez-vous cu make-up artista

Ea precizează ce mesaje i-a transmis Danei Roba pentru a o încuraja și că, desigur, nimic nu ar fi întâmplător:

„I-am spus Danei că Dumnezeu o iubește fără margini și i-a și arătat acest lucru, că de multe ori treci prin încercări să înțelegi cât de puternic ești. Iar ea este cea mai puternică!”

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Înfățișarea care a uimit pe toată lumea a avut loc acum câteva zile, iar postarea nu a rămas neînsoțită de un mesaj din partea impresarei:

„Viața te pune în genunchi doar ca să te facă mai puternică”, având și tagg-urile „#Învingătoarele, best makeupartist”, lucru ce ar putea sugera că machiajul impresarei a fost făcut de Anamaria Prodan.

Vezi și: „Sunt ca un cuțit cu două tăișuri periculoase” Anamaria Prodan, despre persoanele care ar avea viața un calvar lângă ea

După cum am mențioant și mai sus, ce a făcut publicul să se întrebe este dat de mesajul Anamariei Prodan în urmă cu doar câteva zile, atunci când anunța că este în Dubai, acolo de unde se ocupa de afacerile sale și sugera că va „lipsi” o perioadă din România:

„Bună dimineaţa, dragilor, sunt în Dubai, în office-ul nostru frumos, cu un view (n.r. priveliște) de vis. Chiar mă gândeam acum, cu colegii mei, că ar trebui să vă anunţ că de astăzi mă găsiţi non-stop aici, în Dubai.” a spus ea, pe InstaStory.

În cele din urmă, situația a fost lămurită chiar de ea, iar ajutorul pe care i-l oferă Danei Roba arată relația solidă dintre cele două.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel