Laurențiu Reghecampf, detalii NEȘTIUTE despre căsnicia cu Mariana Pfeiffer: Bă, da’ noroc am avut de femei

Data publicării:
Mariana Pfeiffer și Laurențiu Reghecampf, colaj foto/ sursa: facebook
Descriere foto: Mariana Pfeiffer și Laurențiu Reghecampf, colaj foto/ sursa: facebook

Laurenţiu Reghecampf a făcut dezvăluiri inedite despre Mariana Pfeiffer, prima soție, dar și despre fiul lor.

Mariana Pfeiffer a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Laurențiu Reghecampf mai bine de 13 ani de zile. Din iubirea celor doi au rezultat și doi copii, un băiat și o fetiță. Din nefericire, micuța s-a stins din viață.  Ulterior, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate astfel că au divorțat. Potrivit informațiilor din presă, Mariana este stabilită acum în Germania, acolo unde deține un salon de înfrumusețare.

Laurențiu Reghecampf este foarte discret când vine vorba de viața personală. Cu toate astea, antrenorul a fost invitat recent în podcast-ul lui Cătălin Măruță, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre căsnicia cu Mariana Pfeiffer, dar și despre fiul pe care îl au împreună. Laurențiu Reghecampf a povestit că relația cu fiul său, Luca, a fost una rece din cauza tensiunilor dintre el și mama lui. 

„Bă, da’ noroc am avut de femei. Dacă-mi aduc aminte şi de Mariana… Acum am o relaţie bună cu ea. Luca avea 15 ani jumate, eram în Abu Dhabi, a venit în vacanţă şi a zis eu nu mai plec. El stând în Germania. Eu cu Luca nu am vorbit câţiva ani buni, fiind în presiunea aia, îl certa Mariana când venea la noi. Îşi făcea poze cu ceilalţi copii şi ea îşi vărsa nervii pe el. I-am zis, mă, Luca, stai că trebuie să vorbim cu maică-ta.

O sun pe Mariana şi spun, nu mai vrea să vină în Germania. Dar ce mă fac eu? Că nu pot să-l înscriu la şcoală. A zis că vine la judecătorie şi spune că vrea să stea cu taică-su’. Lasă-l la mine, îl înscriu la şcoală. Şi aşa a rămas Luca la mine. A trebuit să mă duc la şeic, să găsesc un loc la şcoală.”, a dezvăluit Laurenţiu Reghecampf despre prima soţie.

Ce spune Mariana Pfeiffer despre relația lui Laurențiu Reghecampf cu Corina Caciuc

Mariana Pfeiffer a declara, în urmă cu câteva luni, că Laurențiu Reghecampf are dreptul să fie într-o relație cu cine vrea el și nu trebuie să îl judece nimeni pentru alegeile sale, nici măcar fiul său, Luca.

Eu am o căsnicie fericită și nu țin partea cuiva. Nici lui Laurențiu, nimănui. Dacă el a hotărât ca restul vieții să și-l petreacă alături de altcineva, este numai decizia lui și nu are nimeni dreptul de a-i cere să și-o schimbe. Nici măcar Luca, fiul meu și al lui Laurențiu, nu are dreptul să-l judece pentru o asemenea hotărâre. Luca trebuie să-l respecte, fiindcă este tatăl lui, și să-l accepte alături de persoana lângă care Laurențiu este fericit”, a declarat Mariana Pfeiffer pentru cancan.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel