Anamaria Prodan și Flavius Nedelea s-au despărțit! E anunțul momentului: „Călătoria noastră în doi a luat sfârșit”

Data publicării:
Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, foto Facebook
Descriere foto: Anamaria Prodan și Flavius Nedelea, foto Facebook

Anamaria Prodan este, din nou, o femeie singură.

În urmă cu aproximativ o lună de zile, Anamaria Prodan radia de fericire și declara sus și tare că este mai împlinită ca oricând, la brațul noului ei partener de viață. Celebra impresară nu și-a dorit să dezvăluit din prima identitatea afaceristului, însă, în final, aceasta și-a oficializat prima relație, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. Chiar dacă îl caracteriza a fi un „om minunat” pe Flavius Nedelea sau un bărbat  care „nu a trăit între amante”, făcând o aluzie subtilă la fostul partener de viață, se pare totuși că fericirea nu durează o eternitatea, iar cei doi și-au spus deja „adio”. Cel care a dat vestea neașteptată a fost chiar bărbatul, care spune că deși relația de dragoste dintre ei doi s-a încheiat, cea de prietenie va rămâne în continuare una specială.

„Anamaria Prodan este un om minunat. Este o femeie care face orice bărbat să se simtă cel mai important din Univers. Este o femeie unică din orice punct de vedere. Sunt mândru că am câștigat o prietenă pe viață. Călătoria noastră în 2 a luat sfârșit, dar vom rămâne suflet lângă suflet pt încă un milion de vieți. Îți mulțumesc pentru momentele superbe pe care mi le-ai oferit și îți doresc toată fericirea din univers. Ești un exemplu demn de urmat ca femeie și ca om! Sunt mândru de tine și de tot ce ai realizat în viața asta. Am să te prețuiesc ca prieten drag forever!”, a anunțat Flavius Nedelea, fostul iubit al impresarei, potrivit impact.ro.

Te-ar putea interesa și: Anamaria Prodan, în costum de baie, pe străzile din București. Impresara a stârnit imaginația privitorilor/ FOTO

Ana Maria Prodan avea doar cuvinte de laudă la adresa partenerului său de viață

Dacă acum au decis să meargă pe drumuri separate, în urmă cu ceva timp, impresara le spunea tuturor ce bărbat deosebit este actualul partener din viața sa. Pe lângă caracterul special care a cucerit-o pe vedetă, Flavius nu este implicat în niciun tip de scandal mediatic, lucru care a fost un plus pentru Anamaria Prodan.

“Eu îmi protejez omul de lângă mine, eu am trăit în lumina reflectoarelor  și știu cât de grea este povara. Am lângă mine un om minunat care nu a fost implicat în scandaluri, nu a trăit între amante, astăzi sunt fericită iar Dumnezeu îmi dă mai multe decât am putut spera, copii mei sunt fericiți, suntem liniștiți.

El nu are nicio legătură cu lumea asta, eu nu știu despre business-ul lui, el nu știe despre al meu. Acum învățăm unul de la celălalt.”, spunea Anamaria Prodan în cadrul emisiunii Exclusiv VIP, de pe Prima TV.

VEZI și: Anamaria Prodan, mesaj neașteptat pentru Laurențiu Reghecampf, după ce a recunoscut că este într-o nouă relație: „Singura mea durere e că fostul soț...”

„E o dragoste matură, suntem doi oameni maturi”

Chiar dacă despărțirea de Laurențiu Regehcampf, tatăl băiatului său, nu a fost cea mai ușoară, fiind urmată de multe procese și scandaluri, impresara era fericită datorită faptului că, în sfârșit, a ieșit soarele și pe strada sa. Cu toate acestea, vedeta era reținută cu privire la o posibilă nuntă alături de bărbat.

„Am fost cu un grup de prieteni în restaurantul lui și de atunci am rămas împreună, direct. E o dragoste matură, suntem doi oameni maturi, care știu ce vor, care trăiesc fiecare moment frumos. După furtună iese soarele întotdeauna. Iau o viața așa cum vine. Nu îmi fac planuri cum văd în toate ziarele, de nuntă. Am învățat nu îmi mai fac planuri, am făcut asta de două ori și niciodată nu a ieșit. Dacă Dumnezeu asta mi-a dat, asta trăiesc.”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate, pentru Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel