Anamaria Prodan sare în apărarea Oanei Zăvoranu, în plin divorț: „Ea nu va avea probleme să o ia de la capăt. Este unică”

Data publicării:

Anamaria Prodan este de partea Oanei Zăvoranu, în cazul divorțului brunetei de Alex Ashraf.

Veștile privind divorțul Oanei Zăvoranu, dar și zvonurile care arată faptul că Alex Ashraf i-ar fi fost infidel brunetei, nu au lăsat-o indiferentă pe Anamaria Prodan, care a trecut printr-o întâmplare similară în trecut, după cum povestea ea la vremea aceea. În acest sens, impresara este de părere că bărbații slabi nu vor putea trăi niciodată alături de o femeie puternică, așa cum este Oana Zăvoranu, motiv pentru care aleg să „fugă”. De asemenea, Anamaria Prodan este sigură de faptul că actrița o poate lua oricând de la capăt, fără niciun fel de problemă.

„Bărbații slabi fug de femeile puternice! Sau altfel spus oamenii slabi din toate punctele de vedere nu pot face față vieții adevărate. Ei ajung mereu acolo unde le este locul.

Eu nu comentez divorțul nimănui, căci nu este problema mea. Știu doar atât. Că oamenii care au făcut bani și numele lor a rămas undeva înscris se vor ridica fără probleme mereu și mereu și mereu. Oana este foarte puternică. Ea nu va avea probleme să o ia de la capăt. Pentru că este în ADN-ul ei să fie puternică”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Playtech.

Citește și: „Până la ultima mea suflare”. Oana Zăvoranu, declarații sfâșietoare pentru Alex Ashraf, în plin divorț

Anamaria Prodan sare în apărarea Oanei Zăvoranu

Problema bărbaților care păresesc o femeie puternică este aceea că ei se simt intimidați nu doar de partenera lor, cât și de anturajul acesteia, care este pe măsură. În acest sens, ei caută validarea în prejma unor persoane mai slabe, consideră impresara, care spune că Oana Zăvoranu este unică, motiv pentru care nu-și face nicio grijă cu privire la viitorul brunetei.

„Bărbații care caută compania femeilor “neserioase” au mari probleme ei cu ei. Pentru că, dacă îi iei într-o altă lume, îi așezi la savanți, oameni din înalta societate, ei se simt inferiori din start.

Dezvoltă frustrări uriașe. Fiind slabi din toate punctele de vedere se vor refugia lângă astfel de femei care le spun la ureche ce vor ei să audă și îi trag în lumea lor cumplită și mică.(...). Oana trebuie să meargă numai înainte, cum a învățat din familie, să nu uite că se numește Oana Zăvoranu, unica.”, a mai spus ea, pentru sursa citată.

VEZI și: Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Oana Zăvoranu, declarații de dragoste în plin divorț

În timp ce acum câteva zile, Oana Zăvoranu îi adresa mai multe cuvinte dure fostului partener de viață, pe care l-a și acuzat de faptul că i-ar fi cheltuit o sumă impresionantă de bani, pentru alte femei, acum, bruneta i-a făcut acestuia mai multe declarații de dragoste pe contul său de Instagram. Aceasta se justifică spunând faptul că îl iubește, în continuare, pe Alex, iar declarațiile dure au fost făcute pe fondul unei răbufniri de moment. 

„Nu ne-am împăcat, dar asta nu înseamnă că îl urăsc. 10 ani aproape de relație pasională nu ți-i ia nimeni. Când simt că mi-e puțin doar fac asta. Este încă soțul meu.

Am zis că nu scandal… niciodată cu el. Am răbufnit pentru că am strâns prea multe, l-am ciufulit cu o mână că m-a rănit cumplit, iar cu cealaltă l-am luat în brațe', a spus vedeta la Antena Stars, notează Viva.

Citește și: Oana Zăvoranu, noi declarații șocante, după despărțirea de Alex Ashraf. Vedeta continuă seria dezvăluirilor: „Ca să știți și voi ce am trăit eu tot timpul ăsta”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel