Fostul soț al Oanei Zăvoranu, primele declarații după divorț: „Eu am plecat din căsnicie! Nu mă mai întorc niciodată”

Data publicării:

Alex Ashraf, fostul soț al Oanei Zăvoranu, a făcut primele declarații în contextul despărțirii de brunetă.

Un nou divorț a zguduit lumea mondenă recent, de data aceasta, protagoniștii fiind chiar Oana Zăvoranu și Alex Ashraf. Cei doi au ales să pună punct căsniciei care părea aproape de a fi perfectă, iar bruneta a făcut până acum mai multe acuzații dure la adresa fostului partener de viață. Dacă până acum a ales să păstreze tăcerea, bărbatul a decis să vorbească, în final, despre divorț și să dezvăluie faptul că el a fost cel care a pus punct căsniciei, fără să se mai uite în spate.

„Eu am plecat din căsnicie! Eu am înaintat divorțul! Eu cu asta am vrut să încep, ca să nu se mai speculeze că ea a făcut lucrurile astea. Eu am lăsat totul în urmă și am plecat doar cu hainele mele!”, a declarat Alex Ashraf,  în cadrul unui interviu, acordat pentru Xtra Night Show.

Citește și: Carmen Harra, primele declarații după ce Oana Zăvoranu a confirmat divorțul de Alex Ashraf: "Acum șapte ani, i-am spus...adevărul doare"

A renunțat singur la clinică

Alex Ashraf era parte și din clinica pe care Oana Zăvoranu o deține în Capitală, însă acesta susține că a renunțat la acțiunile sale, fără să i se fi cerut acest lucru de către vedetă. Mai mult, tot el mărturisește că avea un rol bine definit în afacere, întrucât lucrurile mergeau extrem de bine, iar profitul era și el încasat, cât timp acesta se ocupa de lucruri.

„Am să spun eu de clinică! Eu am ieșit din clinică, adică mi-am dat acțiunile gratis, acțiunea gratis că era doar una! Iar pe fosta soție o să o combat eu în instanță pentru tot ceea ce spune, cu dovezi. Eu nu am să vorbesc public urât de ea. Nu doresc să intru în circul ei. Ea poate să spună orice despre mine și, mă repet, nu mi se pare normal să ne spălăm rufele în public și nici să aruncăm cu noroi în 10 ani de relație. Este pentru a doua oară când ies din clinică. Am reușit să duc clinica unde trebuia. Sus. Cât timp am fost eu în clinică, clinica mergea. Nu aveam nicio datorie”, a mai precizat fostul soț al Oanei Zăvoranu.

Citește și: Oana Zăvoranu, noi declarații șocante, după despărțirea de Alex Ashraf. Vedeta continuă seria dezvăluirilor: „Ca să știți și voi ce am trăit eu tot timpul ăsta”

Este dezamăgit de reacția fostei soții

Alex Ashraf susține că nu ar spune niciodată ceva care să o pună pe Oana într-o lumină rea, astfel încât bărbatul se arată a fi foarte dezamăgit de modul în care fosta soție a decis să rezolve lucrurile, public. Acesta este decis să nu mai vorbească pe cale amiabilă cu bruneta și să rezolve tot ce a rămas nerezolvat în instanță.

„Nu mă mai întorc niciodată, putea să spună că a divorțat, atât, ca doi oameni maturi. Se pare că a ales o cale destul de urâtă. Eu o să discut tot în instanță, nu vreau să vorbesc urât de ea. Când doi oameni nu se mai iubesc, se despart. Eu trec prin niște momente foarte grele, o să mi le rezolv singur. Nu am nimic de discutat despre o nouă relație, e viața mea personală.”, a mai spus acesta.

VEZI și: Oana Zăvoranu, acuzații grave la adresa lui Alex Ashraf, după ce au anunțat că divorțează: "Am dovezi, i-a luat casă și mașină, i-a făcut operații estetice, pe banii mei. 162.000 de euro"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience