Anamaria Prodan sare în apărarea fraților Tate: „De ce arestăm fără dovezi?”

Data publicării:
Anamaria Prodan, frații Tate/ sursa Instagram, Inquam Photos / George Călin
Descriere foto: Anamaria Prodan, frații Tate/ sursa Instagram, Inquam Photos / George Călin

Anamaria Prodan și-a exprimat părerea cu privire la situația în care se află acum frații Tate. 

Frații Tate se află în arest încă din luna decembrie, după ce celor doi le-au fost aduse mai multe acuzații dure. Chiar dacă instanța a reușit să strângă suficiente probe, astfel încât să-i priveze pe milionari de libertate, Anamaria Prodan nu este de aceeași părere, ba chiar sare în apărarea celor doi bărbați. Impresara consideră faptul că statul român abuzează de puterea pe care o are pentru a denigra anumite persoane și pentru a le strica munca de-o viață, înainte să găsească dovezi concludente. 

„Să nu facem circ mediatic aiurea căci dacă nu se va dovedi vinovăția lor, oare ce se va întâmpla? Circul asta mediatic e toxic pentru o societate! În România, întâi ești arestat, după care se caută dovezile. Eu că cetățean al României sunt siderată și oripilată că trăim aceste momente.
L-am văzut pe Victor Pițurcă. O mascaradă fără pereche!

Muncă lui de o viață și imaginea lui distruse pentru ce?! Normal eu știu că este invers în viață asta! Avem dovezi și arestăm. Statul român plătește atât de mulți bani pentru arestarea acestor oameni care sunt vinovați înainte de a administra probe de vinovăție... De multe ori se întâmplă să nu se dovedească acuzațiile... cine mai șterge demență creată de media din viață acelor oameni?”, a spus Anamaria Proda, potrivit spynews.

Te-ar putea interesa și: Frații Tate rămân în arest. „Avocata vedetelor”, care i-a reprezentat pe Chris Brown sau Michael Jackson, chemată în România pentru a-i apăra

Anamaria Prodan susține arestul domiciliar

Mai mult, aceasta consideră că frații Tate ar fi putut fi judecați și în arest la domiciliu, întrucât nu au comis fapte atât de grave precum este crima. 

„Oare nu se pot judecă în arest domiciliar? Oare sunt criminali atât de periculoși? Întreb doar! Există dovezi clare cu privire la acest caz? Înțeleg că fetele din acest dosar sunt pe arest domiciliar. Oare de ce nu putem trata ca niște profesioniști cazurile acestea "celebre"? Oare de ce trebuie să facem un circ mediatic din orice? Nu cred că fac cinste țării! Am înțeles că s-au predat singuri acești doi frați.

Puteau să fugă, cred eu... De ce să arestăm, repet, înainte să avem toate probele incriminatorii? Asta mi se pare incredibil. Se "scapă" informații în presă... multe. De ce? Unde în lume există așa ceva?”, a continuat impresara. 

Citește și: Boala cu care a fost diagnosticat Andrew Tate. Milionarul a fost scos din arest și dus la spital

„Arestează persoanele doar dacă ai dovezi foarte clare”

Vedeta consideră că oricine a greșit, va plăti, cu siguranță. Însă, în cazul fraților Tate, dacă cei doi vor fi, în final, considerați a fi nevinovați, imaginea le va fi afectată pe vecie, spune ea. 

„Dacă sunt vinovați, cu siguranță se vor strânge probe și își vor face pedeapsa. Unde este prezumția de nevinovăție? De ce nu se aplică în România? Oare facem aceste circuri mediatice pentru a distrage atenția de la lucrurile care sunt importante cu adevărat? Oare cât plătește statul român despăgubiri în situația de nevinovăție?

Cine șterge imaginile din memoria familiilor acestor oameni? Eu cred că trebuie să ne înălțăm ca nație! Să facem lucrurile cum trebuiesc făcute. Arestează persoanele doar dacă ai dovezi foarte clare! Dacă nu ai dovezi, pune-i în arest domiciliar!”, a continuat ea. 

VEZI și: Anamaria Prodan are un nou iubit. Impresara, prima fotografie alături de bărbat

Andrew Tate, mesaj către Anamaria Prodan

Se pare că mesajul impresarei a ajuns și la urechile milionarului Andrew Tate, care a ținut să-i mulțumească public acesteia.

''Mulțumesc, Anamaria Prodan, pentru că susții dreptatea.'', a fost mesajul lui Andrew Tate pentru Anamaria Prodan, pe contul lui personal de Twitter.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel