Anamaria Prodan are un nou iubit. Impresara, prima fotografie alături de bărbat

Data publicării:

Anamaria Prodan iubește din nou, după despărțirea de Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan a trecut definitiv peste despărțirea de Laurențiu Reghecampf. După mai bine de un an de la despărțirea de antrenor, sexy impresara se pare că și-a găsit liniștea în brațele unui nou bărbat. Chiar dacă toată lumea este curioasă să afle cine este domnul misterios care i-a luat locul antrenorului, vedeta este destul de rezervată în aceste declarații. Anamaria Prodan a postat însă o primă fotografie alături de acesta pe rețelele de socializare, însă fără a-i face publică identitatea. Impresara spune că nu-și mai dorește să facă publice de acum înainte detalii din viața sentimentală.

„Despre viața mea personală de acum înainte din ce în ce mai puțin spre niciodată. Am trăit 50 de ani pe prima pagina a ziarelor, am inventat și ridicat în lumea mea bărbați, le-am dat valoare și i-am pus lângă mine și pe ei pe prima pagină! Am terminat rău și eu, și copiii mei”, a spus Anamaria Prodan, pentru Spynews.ro.

Te poate interesa și: Anamaria Prodan, imagini de infarct, de pe marginea piscinei. Sexy impresara a scăpat de toate inhibițiile / FOTO

 

Ce spune Anamaria Prodan despre noul iubit

Mai mult, impresara a ținut să scotă în evidență și faptul că este foarte fericită în ziua de astăzi, alături de un bărbat care are deja un statut bine definit în societate, extrem de puternic și cu multe lucruri de oferit.

”Restul de încă 50 de ani pe care sper să-i apuc am să-i trăiesc altfel. Fericită lângă un bărbat puternic din naștere pe care nu îl car eu în spate și nu îi dau eu valoare. Îmi dă el mie. Deci am sa trăiesc în liniște frumos. ”, a mai declarat aceasta, pentru sursa citată.

Citește și: De ce l-a bătut, de fapt, Anamaria Prodan pe Dan Alexa: „Aveam nervii ăștia și l-am plesnit. A fost un gest greșit”

Care este omul anului 2022 în viziunea impresarei

În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan dezvăluia într-un interviu în exclusivitate pentru DC News care este persoana ce merită titlul de „omul anului 2022”. Aceasta avea doar cuvinte de laudă la adresa deputatului Francisc Tobă, pe care îl apreciază foarte mult.

„Pentru mine, omul anului este Francisc Tobă, deputat APP. Este un om minunat de la care am învățat enorm de multe lucruri. Ador să vorbesc zeci de ore cu el. Îl ascult fără să știu când trece timpul. Un bărbat în adevăratul sens al cuvântului! O prestanță incredibila. Un om și un caracter incredibil”, a declarat Anamaria Prodan, în exclusivitate pentru DC News.

 

Mai mult, și pe atunci impresara se declara a fi extrem de fericită și împlinită cu viața pe care o trăiește în prezent, semn că trăia o poveste de iubire încă de pe atunci. 

„La 50 de ani arăt ca la 30 de ani și sunt mândră de acest lucru. Când mă uit în oglindă, zâmbesc și sunt fericită căci știu că am făcut fiecare pas din viața mea perfect. Sunt o femeie demnă, așa cum am învățat să fiu de la părinții mei. Mă simt minunat”, a mai spus Anamaria Prodan pentru DC News.

Te-ar putea interesa și: Anamaria Prodan, adevărul din spatele batăii cu Reghecampf. De la ce a pornit totul: „A venit la mine și am încercat să-i explic frumos că...”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel