Boala cu care a fost diagnosticat Andrew Tate. Milionarul a fost scos din arest și dus la spital

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Andrew Tate, captură Youtube/ Tate Inspirational
Descriere foto: Sursa foto: Andrew Tate, captură Youtube/ Tate Inspirational

Andrew Tate a ajuns la spital, din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă. 

Noi informații ies la iveală despre frații Tate. Potrivit observatornews.ro, Andrew Tate ar fi fost dus la spital din cauza unei probleme grave de sănătate. Se pare că britanicul se luptă cu o boală mai veche, motiv pentru care a cerut să fie dus la spital pentru mai multe investigații. Potrivit aceleiași surse menționate mai sus, fostul luptător de kick boxing ar fi fost diagnosticat cu un nodul pulmonar. Cobra ar fi cerut să i se facă o biopsie.

Boala cu care a fost diagnosticat Andrew Tate

„A acuzat şi o stare de sănaătate precară în arest și era necesar și un control. Este vorba despre o problemă de sănătate foarte serioasa anterioara luarii masurii arestului preventiv si care necesita o supraveghere cu totul speciala", a declarat Octavian Gliga, unul dintre avocaţii fraţilor Tate, potrivit observatornews.ro.

Ce este un nodul pulmonar

Un nodul pulmonar (pulmonar) este o creștere anormală care se formează într-un plămân. Puteți avea un singur nodul pe plămân sau mai mulți noduli. Nodulii se pot dezvolta într-un singur plămân sau în ambii. Majoritatea nodulilor pulmonari sunt benigni (nu sunt canceroși). Rareori, nodulii pulmonari sunt un semn de cancer pulmonar. Nodulii pulmonari apar la scanările imagistice, cum ar fi radiografiile sau tomografiile computerizate. 

Cât de frecvenți sunt nodulii pulmonari?

Nodulii pulmonari sunt foarte comuni. Până la jumătate dintre adulții care fac radiografii toracice sau tomografii computerizate îi au. Aproximativ 95% dintre nodulii pulmonari sunt benigni. Multe lucruri pot provoca noduli pulmonari benigni, inclusiv infecții și cicatrizări. Dacă aveți un nodul pulmonar, este posibil ca furnizorul dumneavoastră de servicii medicale să dorească să efectueze teste suplimentare pentru a determina cauza și a exclude cancerul pulmonar.

Care sunt cauzele nodulilor pulmonari?

Atunci când o infecție sau o boală inflamează țesutul pulmonar, se poate forma un mic aglomerat de celule (granulom). În timp, un granulom se poate calcifica sau întări în plămân, provocând un nodul pulmonar necanceroasă. Un neoplasm este o creștere anormală a celulelor din plămân. Neurofibroamele sunt un tip de neoplazie necanceroasă. Tipurile de neoplasme maligne (canceroase) includ cancerul pulmonar și tumorile carcinoide, potrivit my.clevelandclinic.org

Alte cauze ale nodulilor pulmonari necanceroși includ:

Irritanți sau poluanți atmosferici.
Bolile autoimune, cum ar fi artrita reumatoidă și sarcoidoza.
Infecții fungice, cum ar fi histoplasmoza.
Infecții ale sistemului respirator, cum ar fi tuberculoza (TB).
Țesut cicatricial.

Tristan și Andrew Tate, arestați pentru trafic de persoane și viol

Andrew Tate, un cetățean britanico-american a fost reținut împreună cu fratele său Tristan, în zona Ilfov, la nord de București. DIICOT a declarat că patru suspecți, inclusiv doi cetățeni britanici și doi români, au fost arestați sub acuzația de a face parte dintr-un grup de crimă organizată, trafic de persoane și viol.

Au cerut ajutorul Ambasadelor SUA și Marii Britanii

Cei doi frați cu dublă cetăţenie au cerut deja ajutor de la ambasadele Stetelor Unite si Marii Britanii. Andrew și Tristan susțin că nu au avut acces la dosar.

„Niciun act de procedura nu li s-a comunicat în limba maternă. În momentul reținerii a fost prezent un traducator și le-a spus in 10 minute care este acuzația", a declarat Octavian Gliga, unul dintre avocaţii fraţilor Tate, potrivit spynews.ro

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel