Anamaria Prodan s-a fotografiat lângă un bărbat misterios. Cine este Ibrahim Ashary

Data actualizării: | Data publicării:

Anamaria Prodan s-a pozat la brațul unui bărbat misterios.

Anamaria Prodan a publicat în ultima vreme o serie de poze controversate, în urma cărora fanii au tras diferite concluzii. Vedeta s-a afișat în urmă cu câteva zile alături de Ibrahim Ashary, un medic estetician foarte celebru din Dubai. Chiar dacă este vizibil faptul că cei doi sunt foarte apropiați, impresara nu a confirmat o posibilă relație. Totuși, ulterior, aceasta a pus o nouă fotografie în care se strângea de mână cu un bărbat, după care, la scurt timp, să posteze din nou o poză cu celebrul medic, într-o ipostază destul foarte apropiată.

În urmă cu ceva timp, fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf a declarat faptul că este implicată într-o nouă relație cu un bărbat din Dubai, însă tot atunci susținea că nu vrea să-i dezvăluit identitatea până când procesul de divorț nu se încheie definitiv. Chiar dacă relația apropiată dintre cei doi este evidentă, Anamaria Prodan nu a confirmat până acum zvonurile.

 

„Sunt foarte bine pe plan sentimental”

Recent, Anamaria Prodan declara faptul că este foarte împlinită pe plan sentimental și că se află în cea mai bună perioadă a ei. Vedeta era pe atunci foarte fericită pentru că a încheiat un capitol mai neplăcut din viața ei, fiind pregătită să înceapă unul nou.

"Așa mă și simt: mai bine ca niciodată! Sunt foarte bine pe plan sentimental. Cred că viața asta de multe ori te îngenunchează să vadă cât ești de puternic, iar eu sunt un om chiar foarte puternic. Tocmai pentru asta îi mulțumesc lui Dumnezeu că a luat ce nu era bun în viața mea și va aduce ceva nou.", a declarat Anamaria Prodan, potrivit viva. 

Anamaria Prodan, ipostază de infarct la piscină. Costum de baie minuscul și o siluetă impecabilă / FOTO

Anamaria Prodan vrea să se recăsătorească

Tot atunci, vedeta se arăta foarte încrezătoare către viitor, spunând faptul că vrea să se și recăsătorească. Anamaria Prodan era implicată deja într-o relație de dragoste, însă și-a păstrat discreția și stilul misterios caracteristic.

"Nu am spus nimic. Sunt încă măritată, când voi termina divorțul, atunci voi anunța. Normal că mă gândesc să mă recăsătoresc, eu nu stau niciodată singură. Nu se cade să dau detalii despre cum ne-am cunoscut. Chiar dacă au trecut doi ani, mie mi se pare normal să termin ce am început, așa am făcut în viață. Am terminat ceva, am mers mai departe, altfel nu are niciun sens. Este chestie de respect în primul rând pentru familia mea și pentru încă soțul meu.", a declarat aceasta.

Cum se menține impresara în formă

Chiar dacă are aproape 50 de ani, vedeta este în continuare extrem de curtată de bărbați. Mai mult, aceasta nu se ascunde din a-și arăta trupul și pozează foarte des în costum de baie, semn că se mândrește cu silueta ei, pe care o întreține foarte atent. Fosta parteneră de viață a lui Laurențiu Regehcampf spune că e conștientă de vârsta pe care o are, motiv pentru care ține o dietă destul de strictă.

„Merg la sală, la masaj, încerc să pun «frână» la dulciuri, care îmi plac la nebunie, și mănânc sănătos. Am grijă de mine, căci împlinesc 50 de ani și vârsta nu iartă. Vine din genă totul. Bunica și mama mea arătau superb după 60 de ani. Eu sunt ok la 50, iar la 60 o să arăt superb! La 70 minunat și la 80 fabulos”, a mărturisit, în exclusivitate pentru Click!, Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan, în lacrimi, după ce a auzit glasul Ionelei Prodan: „Mama mea a făcut melodia asta în ziua în care m-a născut” VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel