Anamaria Prodan, răsfățată de ziua numelui cu un cadou spectaculos. Impresara radiază de fericire

Data publicării:

Anamaria Prodan a primit un cadou spectaculos, cu ocazia zilei sale de nume.

Anamaria Prodan se află în plin proces de divorț cu Laurențiu Reghecampf, tatăl lui Bebeto. Chiar dacă această despărțire a fost marcată de diferite scandaluri până acum și pare că nu se mai termină, acest lucru nu o împiedică pe impresară să fie extrem de fericită. Dacă fostul ei partener și-a refăcut deja viața, având chiar și un copil cu Corina Caciuc, Anamaria Prodan a mărturisit faptul că nu vrea să se afișeze cu noul ei partener, până când divorțul nu se oficializează. Cu toate acestea, în ultima vreme, vedeta a postat mai multe fotografii în care este s-a afișat într-o ipostază extrem de apropiată de Ibrahim Ashary, unul dintre cei mai celebri medici esteticieni din Dubai. După cum era firesc, fanii au speculat imediat că între cei doi ar fi vorba despre o poveste de dragoste, acesta fiind partenerul ei actual.

Pe 15 august, de ziua sa de nume, Anamaria Prodan a postat o nouă fotografie misterioasă pe Instagram. Aceasta și-a pozat mâna, pe care are mai mult inele cu pietre prețioase, dând de înțeles faptul că ele reprezinte un cadou primit din partea bărbatului care pare că i-a cucerit inima.

”La mulți ani mie, de ziua numelui!”, a scris Anamaria Prodan în dreptul fotografiei.

 

Sunt foarte bine pe plan sentimental”

Recent, Anamaria Prodan declara faptul că este foarte împlinită pe plan sentimental și că se află în cea mai bună perioadă a ei. Vedeta era pe atunci foarte fericită pentru că a încheiat un capitol mai neplăcut din viața ei, fiind pregătită să înceapă unul nou. Chiar dacă nici până astăzi nu a oferit nicio declarație oficială cu privire la bărbatul misterios, toate semnele arată că între cei doi este vorba despre o legătură de dragoste.

"Așa mă și simt: mai bine ca niciodată! Sunt foarte bine pe plan sentimental. Cred că viața asta de multe ori te îngenunchează să vadă cât ești de puternic, iar eu sunt un om chiar foarte puternic. Tocmai pentru asta îi mulțumesc lui Dumnezeu că a luat ce nu era bun în viața mea și va aduce ceva nou.", a declarat Anamaria Prodan, potrivit viva

Anamaria Prodan, ipostază de infarct la piscină. Costum de baie minuscul și o siluetă impecabilă / FOTO

 

 

Anamaria Prodan vrea să se recăsătorească

Tot atunci, vedeta se arăta foarte încrezătoare către viitor, spunând faptul că vrea să se și recăsătorească. Anamaria Prodan era implicată deja într-o relație de dragoste, însă și-a păstrat discreția și stilul misterios caracteristic.

"Nu am spus nimic. Sunt încă măritată, când voi termina divorțul, atunci voi anunța. Normal că mă gândesc să mă recăsătoresc, eu nu stau niciodată singură. Nu se cade să dau detalii despre cum ne-am cunoscut. Chiar dacă au trecut doi ani, mie mi se pare normal să termin ce am început, așa am făcut în viață. Am terminat ceva, am mers mai departe, altfel nu are niciun sens. Este chestie de respect în primul rând pentru familia mea și pentru încă soțul meu.", a declarat aceasta.

Anamaria Prodan, în lacrimi, după ce a auzit glasul Ionelei Prodan: „Mama mea a făcut melodia asta în ziua în care m-a născut” VIDEO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel