Anamaria Prodan, prima reacție după declarațiile făcute de Laurențiu Reghecampf: Se cațără pe spatele meu și pe numele meu

Data publicării:
Captură video Youtube/ AntenaStars
Descriere foto: Captură video Youtube/ AntenaStars

Anamaria Prodan a avut prima reacție, după ce fostul ei soț a făcut o nouă serie de declarații despre căsnicia lor, dar și despre motivul care a dus la divorț.

Anamaria Prodan a avut prima reacție, după ce fostul ei soț a apărut în cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", de pe Kanal D, unde a făcut o nouă serie de dezvăluiri cu privire la relația lor. Chiar dacă Reghecampf a declarat faptul că ar fi fost cine este astăzi și fără ajutorul impresarei, aceasta își susține opinia și, spune ea, bărbatul se folosește mereu de numele ei pentru a câștiga popularitate.

"Nu vreau sa comentez, căci nu am văzut emisiunea și nu mă interesează ce zice Reghe. Se cațără pe spatele meu și pe numele meu. Altfel despre ce să vorbească? Antrenor de fotbal la toate emisiunile mondene. Înțelegeți cum a ajuns? Ședințe foto copy paste. Emisiuni mondene. Poate că din banii aia trăiește. De la TV.", a declarat Anamaria Prodan, potrivit viva.

Laurențiu Reghecampf rupe tăcerea. Antrenorul desființează relația cu Anamaria Prodan: Nu mi-am dorit niciodată ceea ce și-a dorit ea

"Când o să-și revină, o să ne mândrim cu el din nou"

Mai mult, impresara spune că a decis să îl ignore pe Laurențiu Regehcampf, până când acesta nu va deveni așa cum a fost odată.

"Am hotărât cu familia să-l ignoram. Când o să-și revină, o să ne mândrim cu el din nou. Asta îi și dorim! Să se ridice și să-și facă ordine în viață și să-și recapete demnitatea! Eu mă pregătesc pentru turneul național EU SUNT VOI'. Îmi e dor să vorbesc, să fiu liberă, să ajut pe toată lumea să înțeleagă esența vieții, să aibă demnitate, mândrie. Să înțeleagă că orice se poate face pe lumea asta dar numai cu capul sus și cu demnitate!", a mai spus ea pentru sursa citată.

Ce mesaj a transmis Anamaria Prodan în mediul online

Vedeta a postat și pe Instagram un mesaj cu subînțeles, care face referire la ceel declarate de Laurențiu Reghecampf în cadrul emisiunii de pe Kanal D.

"Papagalii vorbesc mult și frumos dar nu pot zbura și nu pot face lucruri mărețe, însă vulturii sunt silențioși și au puterea de a atinge cerul.", a scris Anamaria Prodan pe pagina sa de Instagram.

Laurențiu Reghecampf a dezvăluit motivul divorțului de Anamaria Prodan

"Momentul delicat în căsnicia noastră a fost când am văzut acel incident pe care l-a avut ea împreună cu antrenorul de fotbal Dan Alexa, în momentul în care i-a dat cu pumnul. Am avut o discuție cu Ana și i-am zis că va fi foarte greu să trec peste acest moment. De atunci, lucrurile au luat altă întorsătură. Urăsc când oamenii își folosesc copiii să ajung la anumite lucruri. Nu accept ca copiii mei să fie folosiți, pentru a câștiga ceva. Copiii trebuie să stea deoparte, să trăiască. Eu am încercat mereu să-mi protejez copiii.", a declarat Laurențiu Regehcampf în cadrul emisiunii de pe Kanal D.

Laurențiu Reghecampf, detalii emoționante despre moartea fetei lui. Antrenorul, sfâșiat de durere: A fost o tragedie foarte mare

Laurențiu Reghecampf, motivul DIVORȚULUI de Anamaria Prodan: Am pus capăt atunci. Lucrurile au luat altă întorsătură



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel