Anamaria Prodan, parastas- festival în memoria mamei sale. Mici la grătar, sarmale la pirostrii și artiști de renume

Data publicării:
Anamaria Prodan, Instagram, Ionela Prodan, captură video Youtube
Descriere foto: Anamaria Prodan, Instagram, Ionela Prodan, captură video Youtube

Anamaria Prodan își dorește să omagieze vârsta de 75 de ani, pe care mama sa ar fi trebuie să o împlinească anul acesta, printr-un eveniment nemaivăzut.

Ionela Prodan ar fi împlinit pe 6 octombrie vârsta de 75 de ani. Așadar, Anamaria Prodan nu a putut trece cu vederea acest eveniment important, întrucât aceasta s-a hotărât să-i organizeze regretatei sale mame un parastas așa cum nu s-a mai văzut până acum în țara noastră. Vedeta va face eforturi financiare destul de mari pentru a pune la punct acest eveniment, unde sunt invitați mai mulți artiști celebri de la noi din țară, pentru a cânta live și unde va exista un meniu autentic românesc, ce va conține toate delicatesele pe care Ionela Prodan le adora.

”Fac parastas mare, la cimitir.”, a declarat Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

Ionela Prodan va avea parte de un parastas nemaivăzut

Evenimentul va fi exact după gusturile pe care le avea regretata artistă. Ionela Prodan iubea mâncarea autentică, dar și petrecerile cu mulți oameni.

”Cum era ziua ei de naștere, și, cum știam că Ionela Prodan iubea mâncarea românească și dulciurile, românești sau exotice, Anamaria voia să facă ceva special. Eu, cum sunt atentă la doleanțele clienților mei, mai ales când vine vorba de prieteni de-ai mei, așa cum e Anamaria Prodan, când am vorbit cu ea despre parastas, spunea că i-ar plăcea să fie ca pe vremuri, atunci când Ionela Prodan petrecea cu prietenii și familia, la ziua ei.

Ea credea că e imposibil, dar chiar dacă e foarte greu să organizăm, vom face așa cum și-ar fi dorit regretata ei mamă. Nu i-am zis că facem până nu știam sigur că este posibil, dar am rezolvat. Nici Anamaria nu se așteaptă să fie ce se pregătește”, a mai spus  Gabriela Lucuțar, prietena bună a impresarei, care se ocupă de eveniment.

Ionela Prodan, avertisment pentru Anamaria Prodan. Ce i-a spus despre Laurențiu Reghecampf: „A încercat atunci să-mi spună...”

Cum va arăta meniul de parastas

Meniul pe care-l vor putea degusta cei care se vor duce să-i aducă un omagiu Ionelei Prodan nu este deloc unul simplu. Chiar dacă accentul este pus pe bucatele românești, de la eveniment nu vor lipsi nici celebrele macarons personalizate sau dulciurile filipineze.

”Se vor face sarmale, la pirostrii, la fața locului, le vom mai da un clocot acolo, în cimitir. Va fi și mămăligă. Se vor face și mici, la grătar. Se pregătește și ciorbă de fasole cu ciolan. Va fi meniu românesc. Vom face 250 de sarmale, vreo 150-200 de mici și în jur de 80 de porții de ciorbă de fasole, e un ceaun din acela mare.

Vor fi și dulciuri precum tartă cu mere și nuci, ștrudel cu mere, dar și niște deserturi filipineze. Vor fi și macarons pe care va scrie Ionela Prodan, la fel și pe turtă dulce. Va fi, normal, brânză, ceapă și slănină pentru amatorii de asemenea lucruri.”, a mai declarat femeia, pentru sursa citată. 

Anamaria Prodan, atac DUR la adresa lui Gheorghe Turda după ce a vorbit despre averea Ionelei Prodan: „A fost o legendă”

Ce artiști vor cânta la parastasul Ionelei Prodan

”Am vorbit cu doamna Elena Merișoreanu și mi-a spus că i-a chemat pe Corina Gheorghe, Ștefania Rareș, Constantin Măgureanu, Ionuț Sidău, Petrică Pană, Valeria Arnăutu, Mărioara Man, Mărioara Lincan, Ruxandra Pitulice, Marin Cornea, Ilie Roșu și alții. Toți au confirmat că vor veni, iar Maria Cârneci așteptăm să confirme.

Va fi și cor, vom instala și o stație de sonorizare, tragem curent, am primit și aprobările necesare. Vor cânta toți câte o piesă, două în memoria Ionelei Prodan. Ionuț Sidău, cel care imită vocea artiștilor de muzică populară, va face o piesă de-ale Ionelei Prodan, ca și când ar fi ea acolo. Elena Merișoreanu va cânta Fetele mele…”, a continuat aceasta.

Ionela Prodan s-a stins din viață în 2018, la vârsta de 70 de ani. Regretata artistă a murit în urma unei boli incurabile și, în ciuda încercărilor disperate ale impresarei de a-și salva mama, în toate colțurile lumii, medicii nu au mai putut face însă nimic. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel