Ionela Prodan, avertisment pentru Anamaria Prodan. Ce i-a spus despre Laurențiu Reghecampf: „A încercat atunci să-mi spună...”

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan, Ionela Prodan, captură video Youtube
Descriere foto: Anamaria Prodan, Ionela Prodan, captură video Youtube

Anamaria Prodan și-a adus aminte de ultimele clipe din viața Ionelei Prodan, dar și de sfatul primit de la mama sa, în legătură cu Laurențiu Reghecampf. 

Anamaria Prodan a fost foarte marcată de pierderea mamei sale, care a venit ca un fulger peste vedetă. În ciuda dorinței disperate de a-i salva viața Ionelei Prodan, artista s-a stins din viață în 2018, în urma unei boli incurabile. În acest context, de fiecare dată când are ocazia, impresara își aduce întotdeauna aminte de cea care i-a dat viață. În urmă cu ceva timp, Anamaria Prodan a povestit cum mama sa a prevenit-o înainte să se căsătorească cu Laurențiu Reghecampf, pentru că nu vedea cu ochi buni acea relația de dragoste, însă vedeta nu era dispusă să asculte pe atunci sfaturile materne.

„A încercat atunci, la început, să-mi spună: Mamă, oamenii care nu vin din aceeași lume, sunt ca apa și uleiul. Când îi agiți se combină, când s-au oprit, când nu îi mai agiți, se ridică unul acolo (n.r sus), unul acolo (n.r jos).

Eu i-am spus: Este prima și ultima discuție, el va fi soțul meu. Toată lumea va trebui să-l accepte că de nu, toți veți avea de a face cu mine. Nu contează, mamă, tată soră. Din momentul acela n-a mai scos niciun cuvânt. L-a iubit cu toată patima! Niciodată nu i-am spus prin ceea ce trecem, ea știind întotdeauna.' a declarat Anamaria Prodan în trecut, potrivit viva.

Anamaria Prodan, în lacrimi, după ce a auzit glasul Ionelei Prodan: „Mama mea a făcut melodia asta în ziua în care m-a născut” VIDEO

Anamaria Prodan, alături de mama sa, până în ultima clipă de viață

Încă din prima clipă în care a văzut câteva simptome care îi dădeau de înțeles că starea de sănătate a mamei ei s-a degradat, Anamaria Prodan a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a o ajuta pe aceasta să se însănătoșească. Chiar dacă medicii nu îi mai dădeau nicio șansă de refacere, vedeta nu s-a lăsat nicio clipă bătută și a mers din țară în țară, pentru a urma diferite tratamente.

„Ea mi-a spus într-o zi că obosește, ceea ce nu se întâmpla(…) când mi-a spus asta am zis să facem un set de analize. După analize, domnul doctor m-a sunat și mi-a spus că e metastază, fără nicio șansă și în două săptămâni o îngrop.

Am tras aer și i-am cerut să îmi facă o listă să știu unde pot să o tratez.(…) În trei zile am plecat în Cuba. I-am zis că are o pată mică pe ficat și că vreau să o tratăm acum(…) am rugat pe toată lumea să nu îi spună nimic.

Laurențiu Reghecampf, chemat de urgență în România. Anamaria Prodan: „Să vină să divorțăm că deja este prea mult. Să închidem acest circ”

Am tratat plămânii, s-a mutat la ficat și am plecat în Turcia să operăm.(…) Am realizat că orice am fi tratat se muta în alte parte.

Am plecat în Mexic, am plecat peste tot. Am stat cu ea secundă de secundă și i-am prelungit viața de la două săptămâni la un an jumate”, a povestit Anamaria Prodan într-un interviu acordat Corneliei Ionescu.

„Am stat lângă ea secundă de secundă. Am avut noroc în perioada aceea că foarte mulți din presă au respectat intimitatea noastră. Știu că a închis ochii fericită, cu un singur of pe care îl știam și noi acasă: Laur”, a povestit ea.

Anamaria Prodan, mesaj dur după ziua de naștere a lui Laurențiu Reghecampf: „Ne umilim și în public”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel