Anamaria Prodan, atac DUR la adresa lui Gheorghe Turda după ce a vorbit despre averea Ionelei Prodan: „A fost o legendă”

Data publicării:
Sursă foto: Anamaria Prodan și Gheorghe Turda, facebook, colaj foto
Descriere foto: Sursă foto: Anamaria Prodan și Gheorghe Turda, facebook, colaj foto

Anamaria Prodan i-a dat replică lui Gheorghe Turda, după ce artistul a vorbit despre averea Ionelei Prodan.

Recent, Gheorghe Turda a susținut,  în cadrul podcast-ului lui Cătălin Măruță, că Ionela Podan nu putea face o avere atât de mare doar din muzică. Cei doi artiști au împărțit scena mulți ani de zile.

,,Să fim serioși, am fost în primele mele turnee cu Ionela, atât în Mexic, în 1975, cât și în America. Nu aveam spectacole pentru publicul american, pentru diaspora, ci doar în restaurante. Nu avea cum să câștige atâția bani din muzică, poate a câștigat și din alte afaceri, aici nu știu.

Nu ai cum să faci un milion de euro din muzica populară, nici maneliștii nu au cum să strângă atâția bani. Eu am fost mereu alături de Ionela, mi-a fost tare dragă, ne-am ajutat în momentele grele. Iar la înmormântarea soțul ei, tatăl Anei, eu am cântat o rugăciune de pomenire”, a declarat interpretul.

Anamaria Prodan: ,,El trebuie să știe doar atât…”

După ce a aflat declarațiile făcute de Gheorghe Turda, Anamaria Prodan nu s-a putut abține și i-a dat o replică interpretului de muzică populară. Impresara a declarat că mama sa a fost o artistă desăvârșită, dar în același timp și un om bun în afaceri. Cât despre Gheorghe Turda, Anamaria Prodan susține că este un artist bun, însă mama ei a fost o adevărată legendă.

„Domnul Turda este un artist foarte bun, numai că Ionela Prodan a fost o legendă, iar personalitatea ei a copleșit pe toată lumea. Ionela Prodan a fost artist și femeie de afaceri.

Dacă Domnul Turda socotește cât a putut să câștige mama mea în viața ei… nu mai are timp de altceva, căci îi trebuiesc prea mulți ani să socotească. Si să adune. El trebuie să știe doar atât: Ionela Prodan a fost unică și va dăinui peste secole. Atât. În rest îi urez sănătate și să cânte ani, să strângă mulți bani și să ia exemplu de la mama mea”, a declarat Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Citește și: Anamaria Prodan l-a IERTAT pe Laurențiu Reghecampf: „Îl vom ajuta mereu, ne rugăm pentru el”

Laurențiu Reghecampf, despre problemele de sănătate cu care se confruntă: "Am avut două zile în care m-am simțit mai rău"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel