Anamaria Prodan nu s-a abținut și a spus public ce ar face dacă Ronald Gavril ar înșela-o cu altă femeie: „Am discutat asta cu el”

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video: YouTube/theXclusive
Descriere foto: Captură video: YouTube/theXclusive

Anamaria Prodan a spus fără rețineri de față cu Roland Gavril ce ar face dacă o va înșela vreodată.

Anamaria Prodan și Ronald Gavril un cuplu îndrăgit în showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de câteva luni, iar de când formează un cuplu sunt de nedespărțit. Chiar dacă relația este la început, cei doi se gândesc deja la un viitor împreună. 

Anamaria Prodan nu s-a abținut și a spus public ce ar face dacă Ronald Gavril ar înșela-o cu altă femeie: „Am discutat asta cu el”

Invitați în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, impresara a spus fără rețineri cum ar reacționa dacă Ronald Gavril ar înșela-o. Aceasta recunoaște că au vorbit împreună despre acest subiect. Impresara spune că nu ar accepta niciodată să fie pe locul doi, motiv pentru care ar pleca din relație fără să stea prea mult pe gânduri.

„Dacă m-ar înșela, nu aș face nimic. Aș pleca mai departe, căci la câte am trăit în viața mea, nu mă mai atinge nimic, dar noi am discutat lucrul acesta din prima secundă în care am hotărât să rămânem împreună. S-a uitat la mine și mi-a zis «Ce mi-ai zis tu și ce aud din oras eu nu am în vocabular. Eu nu am trăit niciodată, nu am gândit niciodată  că un bărbat poate să-și înșele iubita».

Când auzi așa ceva la 37 de ani... Eu l-am întrebat «Cum?! Tu nu ți-ai înșelat nicio iubită niciodată?». El mi-a spus că nu. Pe bune?! Mai există așa ceva? Nu se mai nasc bărbați în România. Se gândesc că sunt șmecheri dacă au trei amante, dar ei nu-și pot satisface nevasta și familia” a spus Anamaria Prodan la emisiunea „Fiță cu Adiță”.

Te-ar putea interesa și: Bombă în showbiz! Soția lui Vali Vijelie a trecut peste infidelitate și l-a iertat pe artist. Dezvăluirea a fost făcută chiar de confidentul cântărețului

Anamaria Prodan, despre căsătoria cu Ronald Gavril

Anamaria Prodan a mărturisit că își dorește să ajungă în fața altarului cu Ronald Gabvril. Impresara a precizat însă că nu vrea o nuntă cu sute de persoane, așa cum s-a întâmplat în celelalte două căsnicii, ci își dorește să îi aibă aproape doar pe cei dragi.

„O să mă mărit într-o zi. Nu am zis că mă mărit mâine, că am văzut o nebunie în toată presa. L-au sunat pe el. El, care era cel mai liniștit om de pe mapamond, nu avea treabă cu presa, nu avea treabă cu nimic. E hăituit de zici că a furat toți caii din România. Am zis de fiecare dată că îmi doresc o nuntă făcută pentru mine, pentru familia mea, pentru copiii mei, pentru prietenii mei apropiați. Până acum am făcut nuntă pentru alții, o mie de persoane, sute de persoane, să-i mulțumesc pe toți, mâncare, băutură, nu mai vreau. Vreau să am o nuntă, mi-aș dori să o am cu el, pentru noi. El este bărbatul care mi-a adus liniștea în ultimii 20 de ani. E atât de calm și atât de liniștit, eu sunt vulcanică. Sunt olteancă, nu am ce să fac, bine că mi-am luat un moldovean”, a mărturisit Anamaria Prodan în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”.

Te-ar putea interesa și: Despărțire șoc în lumea mondenă! Nicoleta Nucă și Alex Ursache și-au spus adio, după 7 ani de relație: „A fost o decizie agreată după mult timp”

Te-ar putea interesa și: Ana-Maria Barnoschi, mărturisiri emoționante despre moartea tatălui ei. Vedeta a izbucnit în lacrimi: „Mi-aș fi dorit să mă ducă la altar”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel