Despărțire șoc în lumea mondenă! Nicoleta Nucă și Alex Ursache și-au spus adio, după 7 ani de relație: „A fost o decizie agreată după mult timp”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Nicoleta Nucă
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Nicoleta Nucă

Despărţire neaşteptată în showbiz! Nicoleta Nucă şi Alex Ursache au decis să meargă pe drumuri separate, după 7 ani de relație. Artista a postat un mesaj pe contul de Instagram, unde a anunțat că ea și Alex Ursache nu mai formează un cuplu.

Nicoleta Nucă și Alex Ursache au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de aproape 7 ani. După 4 ani de relație, pe 3 august 2021, Alex Ursache a cerut-o în căsatorie pe artistă într-o vacanţă, în Turcia. Deși toată lumea se aștepta ca cei doi să facă pasul cel mare și să-și oficializeze relația, artista a anunțat că ea și Alex Ursache nu mai formează un cuplu.

Nicoleta Nucă și Alex Ursache s-au despărțit, după 7 ani de relație

Nicoleta Nucă a postat pe pagina sa de Instagram un mesaj în care a precizat că decizia a fost luată de comun acord, după mai multe discuții și încercări. 

„Cu părere de rău vă anunțăm că eu și Alex am ales de comun acord să o luăm pe drumuri diferite într-un mod matur, asumat și amiabil. Aceasta nu este o decizie impulsivă luată la nervi și supărare, ci una agreată împreună după mult timp, discuții și încercări, însă într-un final ne-am dat seama că noi doar ne-am îndepărtat.

A fost o relație frumoasă și pasională, în centrul căreia a fost extrem de multă dragoste și respect și prin care am evoluat ambii și am învățat unul de la celălalt o mulțime de lucruri frumoase”, a scris Nicoleta Nucă pe InstaStory.

Te-ar putea interesa și: Bombă în showbiz! Soția lui Vali Vijelie a trecut peste infidelitate și l-a iertat pe artist. Dezvăluirea a fost făcută chiar de confidentul cântărețului

„Motivele acestei despărțiri nu le vom expune niciunul în mediul online sau în presă, pentru că ținem la intimitatea noastră”

Cât despre motivele separării, Nicoleta Nucă a ţinut să precizeze că nici ea, nici Alex Ursache, nu vor dezvălui ce a stat la baza despărțirii. De asemenea, artista a mărturisit că ea și fostul partener au rămas prieteni și vor continua să lucreze împreună, cel puțin temporar.

„Motivele acestei despărțiri nu le vom expune niciunul în mediul online sau în presă, pentru că ținem la intimitatea noastră și la respectul reciproc pe care ni-l purtăm, însă vreau să știți că am rămas prieteni și că ne vom susține reciproc în continuare. Pe plan profesional vom mai lucra împreună, cel puțin temporar”, a mai scris artista.

Te-ar putea interesa și: Ana-Maria Barnoschi, mărturisiri emoționante despre moartea tatălui ei. Vedeta a izbucnit în lacrimi: „Mi-aș fi dorit să mă ducă la altar”

În urmă cu doar două luni, Nicoleta Nucă vorbea despre nuntă

În luna martie, artista vorbea despre marele eveniment din viața ei, căsătoria. Deși nu stabilise o dată stabilită, Nicoleta Nucă se gândea la momentul în care va îmbrăca rochia de mireasă și spunea că vrea să-i aibă aproape doar pe cei dragi.

„Nu ne-am planificat nimic nici pentru anul acesta. Nu am stabilit dacă e anul acesta sau nu, o să vedem, când se întâmplă, se întâmplă. Noi oricum o să facem ceva extrem de restrâns și de intim, astfel încât să nu fie mai mult de 15 persoane, deci cel mai probabil vor fi doar acele persoane și cam atât. În Italia va fi”, spunea Nicoleta Nucă în urmă cu două luni pentru Antena Stars.

Te-ar putea interesa și: Bogdan de la Ploiești a răbufnit după videoclipurile apărute cu Cristina Pucean în brațele altui bărbat: „Sunt mai ghinionist, ce să fac?”

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel