Ce scrisoare a primit Anamaria Prodan de la Traian Băsescu: „Mare noroc a avut Reghe!” Impresara a făcut totul public

Sursa foto: Anamaria Prodan și Traian Băsescu, facebook/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Anamaria Prodan și Traian Băsescu, facebook/ colaj foto

Anamaria Prodan a dezvăluit ce scrisoare a primit de la fostul președinte al României, Traian Băsescu.

Anamaria Prodan a dezvăluit ce scrisoare a primit de la Traian Băsescu, în anul 2020, pe 29 aprilie. Impresara a ținut să-i mai mulțumească încă o dată fostului președinte al României pentru cuvintele frumoase pe care i le-a scris. „Mulțumesc, domnule Președinte”, a scris impresara în dreptul fotografiei cu mesajul lui Traian Băsescu.

În scrisoarea primită, Traian Băsescu a ținut să o complimenteze pe Anamaria Prodan pentru inteligența și frumusețea sa. Totodată, fostul președinte al României a precizat că Laurențiu Reghecampf este un bărbat norocos că are o asemenea femeie lângă el.

Scrisoarea primită de Anamaria Prodan de la Traian Băsescu

„Anamaria Prodan Reghecampf, un agent FIFA unic în felul său. O femeie frumoasă şi inteligentă, îndrăgostită de Reghe şi de fotbal. Anamaria a reuşit să facă o carieră strălucită, fiind unul din puţinii bărbaţi din marea de «doamne» care populează fotbalul românesc. A reuşit să facă performanţă prin inteligenţă, dragoste şi respect pentru fotbal şi jucătorii pe care i-a avut în contract. A fost întotdeauna îngerul păzitor al jucătorilor ei, susţinându-i şi atunci când erau ieşiţi din formă. Când a trebuit să îi transfere, a fost un negociator de succes apărând cu onestitate şi întotdeauna interesele jucătorului. Mare noroc a avut Reghe!”, i-a scris Traian Băsescu, în acea scrisoare, Anamariei Prodan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Anamaria Prodan, un nou atac dur la adresa lui Reghecampf, în plin divorț

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf sunt principalul subiect de discuție pe primele pagini, de foarte mult timp. Aflați în plin proces de divorț, cei doi și-au aruncat vorbe dure. Recent, impresara a lansat un avertisment dur pentru Laurențiu Reghecampf, în plin divorț. Vedeta susține că se roagă să-i meargă bine la noua echipă, Neftchi Baku, dar l-a avertizat, indirect, că îi va fi greu într-o țară musulmană, în cazul în care nu ar avea rezultate bune.

Anamaria Prodan: „Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei”

„Să-l ajute Dumnezeu sa facă ceva aici, noi ne rugăm să-i meargă bine. Caci dacă nu se concentrează, e pericol maxim pentru cariera lui! Dacă mai ascultă de … să facă ședințe foto și să îi posteze burțile, picioarele, etc, o să ajungă foarte rău. La Craiova, ați văzut unde l-au dus postările, instagramul, ședințele foto…

E greu ca în țările acestea să ai trecut dubios. Și am mai zis-o. Îl va urmări toată viața trecutul acestei femei. Și dacă va câștiga ceva, ea îl va trage în jos. Dacă va pierde, îl va îngropa… Oricum o dai, trecutul ei povestit de toți cu poze si filmări ce le am văzut tot prin ziare pentru el înseamnă finish de carieră. Dar și le-a asumat într-un final. Acum trebuie să vadă cum face mai departe.

Eu însă știu, trecutul de acest gen al cuiva îngroapă persoana de lângă mai ales dacă ea este celebră cum este Reghe! Când Kamara i-a dat sfaturi să se trateze de boli, să meargă la școală, să nu mai fumeze, să nu mai bea, și când a mai și apărut online, în secunda aceea Laurențiu Reghecampf a murit cumva metaforic. Să-i ajute Dumnezeu să facă rezultate, să se vorbească despre el. (…) Sorry, dar asta e adevărul!', a declarat Anamaria Prodan pentru playtech.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 30 iun 2022, 13:32 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience