Anamaria Prodan îl face praf pe Laurențiu Reghecampf: "Nu a înțeles că în întuneric până și umbra ta te părăsește"

Data actualizării: | Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Anamaria Prodan a răbufnit a adresa lui Laurențiu Reghecampf după ce antrenorul a făcut noi declarații despre averea Ionelei Prodan și despre situația în care se află în prezent.

După ce Anamaria Prodan l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf că își neglijează fiul, antrenorul nu s-a mai putut abține și a reacționat pe rețelele de socializare. Acesta a dat un comunicat oficial în care explică cum stau lucrurile, de fapt. Acesta a menționat faptul că nu a revendicat niciodată bani pe de urma Ionelei Prodan și că nu și-a neglijat niciodată copiii.

În urma afirmațiilor făcute de Laurențiu Reghecampf, Ana Maria Prodan a răbufnit pe rețelele de socializare.

 

Domnia sa a introdus actiune doar de divort, insa fara partaj. Probabil f speriat de faptul ca mizeria vieții domniei sale nu o mai ascundem sub pres . Viata privata presupune evitarea aparitiilor in evenimente mondene, sau pictorial cu actuala amanta,acuzata de destramarea unei familii fericire unde doar domnul Reghecampf mima se pare aceasta fericire de mulți ani si “ îndura” prezenta familiei Pt a si pune la cale planul diabolic alături de ultima amanta ! Astazi ,subsemnata ,Anamaria Reghecampf a introdus pe rolul Parchetului de pe langa Judecatoria Buftea 2 plangeri penale, urmand ca organele abilitate sa constate cine a sustras bunurile si banii familiei PRODAN Reghecampf, si cine a furat si promovat in presa poze intime cu subsemnata ,Anamaria Prodan.
După cum am spus ,domnul Reghecampf , mimeaza foarte prost buna credinta, dar n-o respecta, in conditiile in care nu se mai preocupa de soarta copiilor sai de multă vreme , speriat fiind de apriga “corecție “ din partea amantei , lucru pe care preferam sa nu l credem si sa l luam doar la nivel de zvon .
Faptul ca domnul Reghecampf trimite notificari presei sa nu-i pronunte numele este o mare prostie, intrucat nimeni nu poate cenzura asa ceva! Ar trebui sa fie preocupat mai mult de cum sa-si recastige dragostea copiilor si respectul opiniei publice decat sa trimita notificari de amenintare, dau sa dea telefoane de amenințare din care subsemnata l a scos cu greu , mediind împăcarea părților implicate. In rest ,notificarile domnului Reghecampf ,oricum nu au suport legal, atata timp cat nu sunt denigratoare!
Destramarea , batjocora si umilința familiei ,expunerea prin pictoriale cu amanta au afectat atat imaginea subsemnatei Anamaria Prodan, construita cu munca si sacrificii in atât de mulți ani , cat si integritatea psiho-fizica a copiilor, in special a celui minor, aspect ce nu pare sa-l preocupe pe ,,tatal si familistul" Reghecampf, ce se arata mai mult preocupat de linistea personala si liniștea amantei Caciuc , niciodată de ale copiilor.

 

Tatal , bărbatul si omul Reghecampf tipa in gura mare ca i se pun piedici de către subsemnata ,ca nu își poate vedea copilul el neștiind nici măcar pe unde sunt copiii lui !habar nu are ! Comportamentul omului expus public Laurentiu Reghecampf este intr o cadere deplorabila Acest specimen pe care îl vedem astăzi nu are legătura cu sotul si tatal Laurentiu Reghecampf( așa cum l am cunoscut eu si copiii)Modul in care a actionat prin tradarea familiei l-a facut sa-si arate adevarata fata si valoare, lipsite de afectiune si valori familiale! Este clar ca valoarea de barbat adevarat i-a fost data pana acum de subsemnata ,care a avut grija si de imaginea publica nestirbita a domnului Laurentiu Reghecampf! Insa, prin inversunarea impotriva propriei familii, ignorarea si nepasarea fata de propriul copil minor, acesta si a dat arama pe fata , întărind si mai tare zicala românească “ din cocos nu faci găina ……. Gospodina “De altfel, desi cere tuturor sa nu-i discute viata privata, prin trimiterea de notificari penibile si nelegale, domnul Reghecampf ,promoveaza personal indecenta si oprobiul public ,( sugerez domnului achiziționarea dicționarului lb romana )prin promovarea pictorialelor difuzate in mass-media cu amanta, plimbări cu pspatazii apăruți întâmplator , in conditiile in care copilul lui sufera datorită faptului ca îl ignora sistematic de luni si luni de zile si pe care l a mințit ani de zile ca “nu exista la tati amante sau femei “Acțiunile domnului Reghecampf ( prost sfătuit in sufletul meu fiind sigura ca s puși toti sa l umileasca definitiv si doboare in ochii tuturor ) sunt pline de cruzime si denota iresponsabilitate împinsă la extrem. Este de neînțeles cum un om poate trimite notificări zilnic către presa ,unde cere public sa nu i se pronunțe numele , sa nu se scrie articole despre persoana domniei sale , in timp ce tot domnia sa trimite către publicații personal rugaminti si fotografii pt a apărea pe prima pagina. După apariția lor domnul Reghecampf trimite de aceasta data notificări cu mențiunea căci ii va da in judecată pt ca si au permis sa le publice.

 

Cine sa l mai înțeleagă pe domnul Reghecampf care nu a înțeles încă ca in întuneric pana si umbra ta te părăsește.
As vrea sa înțelegeți ca in aceasta poveste urâta nu este Vb de suferința ,nervi sau supărare asa cum văd ca titrează toate ziarele ! In aceasta mizerie unde domnul Reghecampf se zbate si se bate cu pumnul in piept , adevarul trebuie sa iasă la suprafața. Căci dacă s a călcat strâmb , se judeca mereu drept. Sau O alta vb înțeleapta “ un picior drept nu se teme de un pantof strâmb “Astfel de “ oameni “
merita sa rămână in “istorie “ Pt ceea ce fac ei personal nu pt ceea ce a făcut familia pt ei. Faptul ca domnul Reghecampf este păcălit de tot felul de ciudați carora pe vremuri ,alături de familie in trecut nu le cunoștea numele , am descoperit cu stupoare ca aZi ciudații ii călăuzesc pașii către … nicăieri. Noi un an am încercat sa i explicam ca dacă nu știi încotro mergi , uita te înapoi ,de unde ai venit. Este prea târziu pt domnul Reghecampf pt ca in căderea lui amețitoare lumea s a dat de o parte si el s a tot dus si dus pana nimeni nu l a mai putut salva. Acest domn Reghecampf si a mințit , trădat si batjocorit familia in cel mai cumplit fel, plănuind pas cu pas devalizarea averii copiilor lui , transferând fără Rușine sume incredibile amantei , prefăcându-se ca si iubește copiii , soția si prefăcându-se ca înțelege si apăra valorile familiei ! Domnul Reghecampf si a dat arama pe fata forțat fiind de amanta pe care o mintea de ceva ani ca divorțează , uitând sa si anunțe si familia de intențiile domniei sale. Când amenințările si umilințele amantei au devenit cunoscute familiei , domnul Reghecampf s a apucat de plâns , de scris mesaje de iertare familiei…. Familie care l a iertat si a luptat ca amanta sa nu șantajează sau sa nu distrugă imaginea muncita greu … in tot acest timp domnul Reghecampf “ se lupta “ sa salveze si capra si varza facand chiar si nunta de cristal cu mulți invitați. Mimând din nou fericirea absoluta acesta a fugit după câteva zile de acasa cu toate lucrurile care nu ii aparțineau in totalitate. Uitând ca acestea au fost achiziționate pe timpul căsătoriei împreuna cu sotia Anamaria Prodan.

 

Putin cam grăbit domnul Reghecampf a uitat ca mai exista 4 copii care au nevoie de sprijin in viața si de averea pt care am muncit atâția ani. Amanta oare îl lua pe vremea când era un anonim , un neica nimeni ? Pe salariul de 30 milioane lei vechi pe la fc Buftea ? ????NU. CU SIGURANȚA. Domnul Reghecampf avea treaba multă pe lungile perioade când nu avea contract ( fiind dat afara de peste tot ), sa si caute prin Dubai validări de bărbăție in alte lumi nedemne lui ! Pt acest lucru domnul Reghecampf ,trebuie sa înțeleagă ca a venit vremea sa dea socoteala in fata familiei , a poliției , a parchetului etc Pt ca ANAMARIA PRODAN , avocat la baza , alături de cei mai sclipitori avocați din tara , au decis sa deschidă procedura de partaj , domnul Reghecampf tremura din toate încheieturile căci amanta cu siguranța va arată contul bancar si va ridica din umeri căci tranzacțiile făcute erau … “ family support “ Tocmai Pt ca am simtul umorului f bine dezvoltat ma gândesc si azi dacă amanta îmi este ruda ,dacă îmi este cunoscuta mie ,altora sau tuturor. Cu siguranța ruda nu îmi este , nici cunoscuta ,iar din ce am întrebat prietenii ..mi au spus ca nu avem legătura de rudenie , insa ei au cunoscut o din … oraș. Concluzia serii este si ea plină de umor … e frumos când lumea te cunoaște .. din oraș dar mai frumos este când lumea te cunoaște de la tv ????. Așadar încercările timide ale domnului Reghecampf sunt ilegale. Oricine ii poate pronunța numele deoarece singur își distruge imaginea iar Dvs doar observați si notati…. deoarce este meseria Dvs. Final ? Pt domnul Reghecampf : vrei nu vrei , bea aghiazma limbuta de aur alias Reghecampf !Va iubesc si va respect .

 

Citește și: Anamaria Prodan, victorie în procesul cu Laurențiu Reghecampf. Ce îi ceruse celebrul antrenor soției sale



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel