Anamaria Prodan, victorie în procesul cu Laurențiu Reghecampf. Ce îi ceruse celebrul antrenor soției sale

Data publicării:
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, foto Instagram

Anamaria Prodan a câștigat o primă fază a procesului pe care îl are cu Laurențiu Reghecampf. 

Potrivit Realitatea Sportivă, Antrenorul de la Universitatea Craiova ceruse ca Anamaria "să nu mai aibă voie să folosească informații, documente sau înscrisuri privind viața sa privată. De asemenea, antrenorul cere să i se retragă soției sale dreptul de a folosi imagini sau înregistrari cu vocea sa."

Anamaria Prodan a postat luni, 13 decembrie 2021, soluția dată de către Judecătoria Buftea în acest proces, din care reiese că a respins cererea antrenorului.  Decizia nu este definitivă și poate fi atacată.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)


Ce spune Laurențiu Reghecampf despre divorț și despre partaj

După ce Anamaria Prodan l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf că își neglijează fiul, antrenorul a reacționat pe rețelele de socializare. Acesta a dat un comunicat oficial în care explică cum stau lucrurile, de fapt.

„Căsnicia mea nu face obiectul unei dezbateri de interes public, drept pentru care vă rog să-mi respectați decizia de a nu mă angrena în discuții vizând acest subiect. Copiii vor reprezenta întotdeauna o prioritate în ceea ce mă privește. Mă voi implica în educația lor cu aceeași dăruire, voi continua să-mi îndeplinesc rolul de tată, să le ofer dragoste și sprijin necondiționat. Orice alte declarații sau speculații constituie imixtiuni nefondate în viața mea privată.

Cu privire la moștenirea primită de către Anamaria de la regretata sa mamă, menționez că nu am revendicat niciun bun din componența acesteia și nici nu am formulat vreodată pretenții în acest sens. Având în vedere că pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale.

Reiterez faptul că am notificat posturile de televiziune și publicațiile online cu privire la obligația de a-mi fi respectată viața privată. Dacă nu se va da curs solicitărilor formulate în conformitate cu legea, îmi rezerv dreptul de a apela la concursul organelor abilitate în vederea sancționării oricărei intruziuni în viața privată.

Aparițiile mele publice se vor concentra pe activitatea profesională desfășurată în calitate de antrenor. Nu intenționez să mă implic în discuții de natură conflictuală care nu vizează aspecte de interes public și nici să răspund unor eventuale acuzații neîntemeiate, formulate în afara cadrului legal.

Mulțumesc tuturor pentru respect și înțelegere!

Laurențiu Reghecampf”, a fost comunicatul de pe pagina sa de Instagram.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel