Laurențiu Reghecampf, adevărul despre averea Ionelei Prodan. Anunțul oficial făcut de antrenor

Data publicării:
Laurențiu Reghecampf, captura foto Youtube/ theXclusive
Descriere foto: Laurențiu Reghecampf, captura foto Youtube/ theXclusive

Laurențiu Reghecampf a decis să rupă tăcerea în legătură cu averea Ionelei Prodan, mama Anamariei Prodan.

După ce Anamaria Prodan l-a acuzat pe Laurențiu Reghecampf că își neglijează fiul, antrenorul nu s-a mai putut abține și a reacționat pe rețelele de socializare. Acesta a dat un comunicat oficial în care explică cum stau lucrurile, de fapt.

 

Căsnicia mea nu face obiectul unei dezbateri de interes public, drept pentru care vă rog să-mi respectați decizia de a nu mă angrena în discuții vizând acest subiect. Copiii vor reprezenta întotdeauna o prioritate în ceea ce mă privește. Mă voi implica în educația lor cu aceeași dăruire, voi continua să-mi îndeplinesc rolul de tată, să le ofer dragoste și sprijin necondiționat. Orice alte declarații sau speculații constituie imixtiuni nefondate în viața mea privată.

Cu privire la moștenirea primită de către Anamaria de la regretata sa mamă, menționez că nu am revendicat niciun bun din componența acesteia și nici nu am formulat vreodată pretenții în acest sens. Având în vedere că pe rolul instanțelor judecătorești a fost introdusă în luna august 2021 o acțiune de divorț și partaj (cu primul termen de judecată la 7 februarie 2022), apreciez că toate aspectele de ordin financiar vor fi soluționate pe această cale.

Reiterez faptul că am notificat posturile de televiziune și publicațiile online cu privire la obligația de a-mi fi respectată viața privată. Dacă nu se va da curs solicitărilor formulate în conformitate cu legea, îmi rezerv dreptul de a apela la concursul organelor abilitate în vederea sancționării oricărei intruziuni în viața privată.

Aparițiile mele publice se vor concentra pe activitatea profesională desfășurată în calitate de antrenor. Nu intenționez să mă implic în discuții de natură conflictuală care nu vizează aspecte de interes public și nici să răspund unor eventuale acuzații neîntemeiate, formulate în afara cadrului legal.

Mulțumesc tuturor pentru respect și înțelegere!

Laurențiu Reghecampf”, a fost comunicatul de pe pagina sa de Instagram.

 

Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri emoționante despre dramele din viața sa

 

Pentru Laurențiu Reghecampf, sărbătorile de iarnă nu sunt la fel de frumoase ca în alți ani. Antrenorul Universității Craiova trece prin clipe grele de când mama lui a fost diagnosticată cu o boală grea. Laurențiu Reghecampf a avut multe de îndurat în ultima perioadă, divorțul de Anamaria Prodan, comentariile negative din mediul online, dar cea mai grea luptă este pentru a-și vindeca mama.  Laurențiu Reghecampf a dezvăluit în cadrul unui interviu că cea care i-a dat viață suferă de cancer și are nevoie de o operație în Turcia. Antrenorul spune că mama lui ar urma să fie oprată înainte de Revelion. 

 

”Mama are un cancer și urmăm un tratament, am fost cu ea în Turcia, i-am făcut niște analize, face chimioterapie, deja a terminat a opta ședință. Din ce îmi spune ea și din ceea ce îi spun doctorii e mult mai bine, sperăm să o operăm înainte de Revelion sau la anul, sper să treacă cu bine. Mama e foarte puternică”, a spus Laurențiu Reghecampf în interviu.

 

Antrenorul Universității Craiova și-a dus mama în Turcia pentru mai multe analize și speră că totul va fi mai bine după operație, iar mama lui va reuși să învingă această boală grea. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel