Anamaria Prodan, dezvăluiri inedite despre un nou început amoros: „Pe locul ăla se va aşeza cineva care merită”

Data publicării:
Anamaria Prodan, sursa foto Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, sursa foto Instagram

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au spus adio după o căsnicie de 13 ani. Ce spune sexy-impresara despre un potențial nou iubit?

Anamaria Prodan trece printr-o perioadă delicată, după ce căsnicia sa cu Laurențiu Reghecampf a ajuns la final. Antrenorul Universității Craiova și-a găsit fericirea în brațele Corinei Caciuc, cea care îl va face tătic pentru a treia oară, potrivit declarațiilor ei. 


Anamaria Prodan a încercat în ultimele luni să salveze căsnicia ei cu Reghe, dar toate eforturile au fost în zadar. Acum că a acceptat situația, sexy-impresara se gândește deja la cine va ocupa locul rămas liber după divorț. 


Anamaria Prodan este de părere că acel loc trebuie să îl ocupe doar o persoană care să merite cu adevărat și va fi mult mai selectivă în ceea ce privește partenerul ei de viață. 


”Eu sunt un om fericit, pentru că sunt sigură că orice se întâmplă în viaţa mea şi orice s-a întâmplat în viaţa mea, se întâmplă cu un anumit motiv.Și cred că, dacă se eliberează un loc de lângă mine, pe locul ăla se va aşeza cineva care, într-adevăr, merită să stea acolo.”, a declarat Anamaria Prodan, pentru Romaniatv.ro.

 

Anamaria Prodan, mesaj subtil pentru amanta lui Laurențiu Reghecampf: „Nu orice cartof...”


Ce spune Anamaria Prodan despre averea pe care o are de împărțit cu Laurențiu Reghecampf: „El pleacă cu salariul pe care-l ia și atât”


Anamaria Prodan susține că nu are de împărțit nimic cu antrenorul, deoarece sumele fabuloase de bani pe care ea le are sunt moștenire de la mama ei. Laurențiu Reghecampf va pleca din căsnicia cu sexy-impresara doar cu casa din America și salariul pe care îl ia de la Universitatea Craiova. 


"S-a vorbit despre sume fabuloase, însă nu există așa ceva. Eu cu Laurențiu nu avem nimic de împărțit. Toată averea este moștenire de la mama mea. Aviz domnișoarelor care se dau pe lângă el cu ideea asta, eu, Anamaria Prodan sunt milionară! El pleacă cu salariul pe care-l ia și atât. Bineînțeles, poate să vină oricând acasă, la copii, însă nu pleacă cu nimic și nu împărțim nimic", a mărturisit Anamaria Prodan.

 

Citește și: Gabriela Cristea, obligată să dea înapoi mașina primită de la fostul soț, Marcel Toader



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel