Gabriela Cristea, obligată să dea înapoi mașina primită de la fostul soț, Marcel Toader

Data actualizării: | Data publicării:
Gabriela Cristea, sursa instagram
Descriere foto: Gabriela Cristea, sursa instagram

Gabriela Cristea urmărită și acum de problemele fostului soț, Marcel Toader, decedat în urmă cu doi ani. 

Gabriela Cristea a fost obligată să predea mașina primită de la fostul ei soț, Marcel Toader. Automobilul era înmatriculat pe firma fostului ei partener de viață.


Administratorul judiciar al firmei a fost cel care a somat-o pe Gabriela Cristea să dea înapoi mașina sau să o achite la contravaloarea actuală de 40.000 de euro. Vedeta a preferat să dea mașina înapoi și să circule cu un autovehicul închiriat, potrivit wowbiz.ro


În urmă cu trei ani, Gabriela Cristea îl dădea în judecată pe Marcel Toader, deoarece i-ar fi luat abuziv din cont suma de 400.000 de euro. Vedeta nu a reușit să recupereze acea sumă. 


“După ce ne-a plimbat de la un tribunal la altul, Marcel Toader și-a băgat firma în insolvență. Dosarul e suspendat până se rezolvă insolvența firmei. Toader e bun de plată, noi avem dovezi că i-a luat banii din cont. Există extragerile făcute la bancă. El era împuternicit pe contul ei, s-a prezentat la bancă, a extras bani cu buletinul și a făcut viramente pe contul lui personal și al firmei. Asta nu are legătură cu vreun contract prenupțial. A avut mandat să scoată bani din cint pentru Gabriela, nu să și-i însușească. Gabriela și-a cam luat gândul de la bani, știe, în mare, despre ce este vorba, că putem să rămânem cu o hotărâre favorabilă. Dar vrea să demonstreze adevărul”, a povestit avocata Gabrielei Cristea, în 2018.


Gabriela Cristea și Tavi Clonda, probleme financiare din cauza pandemiei de COVID-19 


Pandemia de Covid-19 a afectat majoritatea artiștilor din întreaga lume. Chiar dacă vara care tocmai a trecut le-a adus acestora un pic de speranță că totul va reveni la normal, iată că situația s-a înrăutățit, iar majoritatea evenimentelor au fost anulate din nou. 


Tavi Clonda se află în aceeași situație și a declarat că majoritatea spectacolelelor pe care le avea programate au fost anulate. Astfel, familia artistului trăiește acum doar din economii sau veniturile aduse de Gabriela Cristea. 


„Spectacolele s-au anulat în proporție de 95 la sută. E bine dacă mai sunt câteva. Cu emisiune, au rămas doar mamicile cu liplici, eu am fost scos. Acum se caută și tătici, dar mai greu cu ei”, a declarat Tavi Clonda pentru impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel