Anamaria Prodan, mesaj subtil pentru amanta lui Laurențiu Reghecampf: „Nu orice cartof...”

Data actualizării: | Data publicării:

Anamaria Prodan continuă seria atacurilor la adresa Corinei Caciuc. Ce mesaje tranșant i-a transmis sexy-impresara? 

Anamaria Prodan traversează o perioadă foarte grea de când soțul ei a anunțat divorțul. Laurențiu Reghecampf și-a găsit fericirea în brațele unui femei mult mai tinere, care ar urma să îl facă și tătic pentru a treia oară. Sexy-impresara a încercat luni bune să îl aducă pe antrenorul Universității Craiova înapoi acasă dar fără rezultat. Acum că a decis că nu mai există cale de împăcare și s-a resemnat cu gândul divorțului, Anamaria Prodan este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, acolo unde transmite adesea și mesaje subtile. 


Recent, vedeta a postat o fotografie cu ea și a scris următorul mesaj: ”Nu orice cartof poate ajunge star chips”, iar fanii s-au gândit imediat că acesta ar fi cu referire la cea care i-a furat soțul, mai exact Corina Caciuc. 

 


În plin divorț, Anamaria Prodan face o mișcare neașteptată. Sexy impresara tocmai a lansat o nouă carte, „Da, sunt cea mai bună”. 


Vedeta spune că fostul ei soț, Laurențiu Reghecampf, tatăl fiului ei, a fost și el o inspirație pentru această carte. Vedeta relatează în noul volum o serie de întâmplări, de la începutul relației cu antrenorul de fotbal. Mai mult, în ciuda scandalului în care sunt implicați în prezent, Anamaria Prodan spune că îi va fi mereu alături lui Reghe.


”În această carte sunt începuturile mele, capitolul cel mai frumos din această carte îi este dedicat fostului meu soț, este un omagiu adus lui, adus iubirii în care eu am crezut foarte tare și este o mulțumire pentru că mi-a dăruit un copil. Eu întotdeauna o să-i fiu lui alături, el știa asta, dacă-mi va cere ajutorul eu și copiii mei o să-l ridicăm. Până am reușit să înțelegem exact despre ce este vorba și să nu cerem mai mult decât ceea ce se poate, da, am fost siderați toți, sunt lucruri urâte pe care eu și copiii mei au decis să le îngropăm. L-am iertat de mult, eu am învățat să iert”, a declarat Anamaria Prodan pentru AntenaStars.

 

Citește și: Andreea Berecleanu a chiulit de la școală pentru Florin Piersic Jr: „Cred că eram prin clasa a XI-a”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel