De ce l-a bătut, de fapt, Anamaria Prodan pe Dan Alexa: „Aveam nervii ăștia și l-am plesnit. A fost un gest greșit”

Data publicării:
Anamaria Prodan, captură video Youtube
Descriere foto: Anamaria Prodan, captură video Youtube

Anamaria Prodan a dezvăluit care a fost adevărul din spatele scandalului din 2019.

Anamaria Prodan și Dan Alexa au fost protagoniștii unui scandal de o mare amploare, în anul 2019. Cei doi au fost surprinși împreună, la finalul unui meci, când celebra impresară l-a lovit peste față pe antrenor. Cei doi păreau atunci să aibă o discuție extrem de aprinsă, iar printre principalele motive care au apărut atunci în spațiul public, potrivit cărora ar fi izbucnit scandalul dintre cei doi, era faptul că aceștia ar fi avut o aventură, iar impresara a făcut acest gest dintr-un act de gelozie. Acum, la trei ani de la acea întâmplare, Anamaria Prodan s-a decis să spună lucrurilor pe nume. 

„Eu din bărbăția pe care o am în mine, sunt foarte mândră. Nu pot să-mi pierd demnitatea. Eu mi-am dorit pentru Dan o carieră fabuloasă și știind că se năruie cariera lui Reghecampf, am vrut să arăt că pot face de la început. Făceam în paralele cariera lui Dan Alexa, a lui Florentin Petre și a lui Florin Răducioiu. Eram non-stop împreună. Dacă eram geloasă, de asta îl băteam pe Alexa? De ce nu a spus nimeni că sunt cu el, înainte să dau în el? Fii atent de la ce a pornit. De la Ganea, care era tot antrenorul meu, pe care-l pusesem la Voluntari. După ce l-au dat afară de acolo, mi-a zis că pe Alexa l-am propus peste tot și m-a întrebat de ce nu l-a luat pe el Cristi Tănase și l-a luat pe Dan.”, a declarat Anamaria Prodan, în  cadrul podcastului Tare de tot, cu Viorel Grigoriu. 

VEZI și: Anamaria Prodan rămâne cu numele de Reghecampf. Instanța a decis: „Să-i fie jenă pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii”

De ce l-a plesnit Anamaria Prodan pe Dan Alexa

Așadar, impresara spune că gestul nu a fost în niciun caz unul din gelozie, ci totul a fost strict profesional. Mai mult, aceasta și-a exprimat și toată admirația față de antrenor, care ar fi putut să riposteze, la rândul său, însă nu a făcut-o. 

„Dan retrogradase cu Călărașul. A fost tragedie atunci. Eu atunci am zis că lasă că vă arăt că-l pun și mai sus, la Astra, care era locul întâi în România. Toți au zis că nu se poate așa ceva, n-am cum. L-am pus acolo, am făcut toate transferurile. Niciodată n-am impus pe nimeni, niciun jucător. La acel episod, nici nu aveau voie să filmeze în clădire. Era scandal acolo, cu transferuri, să-i dau afară. Era mult stres, dificile momente. Eu nu pot să mă duc să-i zic jucătorului că-l dau afară. Dan a venit și a zis că eu i-am adus pe șchiopii ăștia. Discuția nu era eu cu el, în cameră. Și atunci aveam nervii ăștia și l-am plesnit. E greșit pentru mine. E gentleman, dacă-mi dădea și el una... e un bărbat adevărat. Mi-a zis Ana, calmează-te.”, a mai zis ea.

Răsturnare de situație în cazul divorțului dintre Reghecampf și Anamaria Prodan: „Avocatul meu nu știa nimic. Unde nu-i cap, vai de picioare!”

Motivul divorțului de primul soț, Tiberiu Dumitrescu

O altă informație din viața personală, pe care a făcut-o publică în cadrul aceluiași podcast, a fost divorțul de primul ei soț, cei doi având împreună și două fete. 

„Ne-am pierdut în ani. Eu îmi doream o altă viață, în lumina reflectoarelor, Tibi era un tip foarte bun, minunat, în viața lui nu m-a deranjat cu un cuvânt. Eu fiind un om foarte direct, când mi-am dat seama că îmi doresc cu totul altceva, voiam să mă întorc în România, să intru în impresariat, voiam să schimb, voiam multe lucruri, cu care nici nu putea fi de acord vreodată, pentru că el toată viața și-a dorit să rămână în America, să ne creștem copiii ca o familie normală. Nu concepeam viața din America, cu toate că și acolo mă cunoșteau toți. Eu am pus capăt căsniciei, l-am invitat la restaurant și am vorbit atât de direct și frumos. I-am explicat că e un om cum puțini se nasc pe pământul ăsta și că merită să-și găsească pe cineva care să-i pună lumea la picioare așa cum își dorește el. A avut norocul vieții să o găsească pe Irina, pe care o iubesc din suflet, suntem toți o familie. Ne creștem toți copiii împreună. Ne ajutăm, vorbim, luăm decizii împreună.”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul podcastului.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel