Anamaria Prodan, adevărul din spatele batăii cu Reghecampf. De la ce a pornit totul: „A venit la mine și am încercat să-i explic frumos că...”

Data publicării:
Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf/ captură video youtube, Instagram
Descriere foto: Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf/ captură video youtube, Instagram

Anamaria Prodan a vorbit despre episodul care a șocat pe toată lumea: bătaia dintre ea și fostul soț.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au stârnit un adevărat scandal, care a cutremurat lumea mondenă, în urmă cu câteva săptămâni. Cei doi s-au luat la bătaie chiar în fața vilei de la Snagov pe care impresara o deține, imaginile fiind filmate de finul acesteia și urcate  pe internet. Chiar dacă au existat mai multe motive potrivit cărora s-ar fi întâmplat acest lucru, Anamaria Prodan spune că totul a fost cauzat de botezul pe care Reghecampf urma să-l organizeze atunci pentru Liam. Aceasta susține faptul că ar fi încercat să-i explice frumos fostului partener de viață faptul că nu este în regulă să facă un botez, atât timp cât nu este încă divorțat, însă acesta și-a ieșit imediat din fire. 

„N-a înțeles nimeni nimic. Eu am întrebat atunci „Ai filmat?”, pentru că era finul meu. Noi am venit atunci acasă, iar el nici n-a apucat să coboare din mașină. Nu a plecat, tocmai pentru că a văzut că Reghecampf era beat, pentru că era băut. A venit la mine și am încercat să-i explic frumos că este foarte urât să facă un botez, pentru că nu este încă divorțat și are niște copii, o datorie de tată, că se face de râs în fața țării, și așa e ultimul bărbat din România. Eu am spus toată viața, o femeie care toată viața a fost obișnuită să stea sub masă, și dacă o pui la o masă, ea tot va aluneca sub, așa este formată. O femeie care la 17, 18 ani, pentru că asta vezi dacă cauți pe internet numele ei, vezi că a fost implicată în violuri, care declară singură că la ora 12 noaptea s-a dus în casă la Doru Iuga și ăia au adormit-o vezi doamne, ferească Dumnezeu, e o problemă. 

Eu nu am vrut să le strict botezul. Sunt niște prostii, niște speculații. Facem pariu că Laurențiu Reghecampf va ajunge foarte jos? Pe partea de viață, este terminat, el știe ce a făcut cu viața lui și nu mai e cale de întors. El nici în Dubai nu mai are loc.”, a declarat Anamaria Prodan în cadrul podcastului Tare de tot cu Viorel Grigoriu.

Anamaria Prodan rămâne cu numele de Reghecampf. Instanța a decis: „Să-i fie jenă pentru toată mizeria pe care a aruncat-o asupra acestei familii”

Ce i-ar spune Anamaria Prodan lui Regehcampf

Chiar dacă nu mai vede nicio urmă de împăcare cu Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan i-a transmis și un mesaj, fostului ei soț.

„Toată România a văzut cum un om, venerat de familia lui, vine și lovește mama copilului lui și înjură și face scandalul pe care l-a făcut Reghecampf. Am dat și eu? S-a născut bărbat care să mă bată pe mine? Eu sunt o tipă iute la mânie. I-aș spune lui Reghecampf acum că-mi pare rău și că mă rog la Dumnezeu dacă mai are cum să se oprească din această cădere fabuloasă. Dacă mai are, chiar dacă se lovește de stâncă, să se oprească, pentru că dacă nu găsește ceva de care să se țină acum, se va zdrobi de poalele stâncii și niciodată nu mai are cum să revină la viață sau la mine. Un om care premeditează răul, nu are cum să fie iertat, un om care-și face copiii de râs. Pentru noi, durerea e cu atât mai mare pentru că realizăm că are niște probleme cumplite, pe care doar noi le puteam repara. Și dacă pleacă de acolo, toată lumea oricum va râde în continuare de el. Copilul ăla nu are nicio vină, dar va trăi o tragedie când va învăța să citească și va vedea fotografiile și videoclipurile din tinerețea mamei. E cumplit.”, a continuat impresara. 

Anamaria Prodan, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre Laurențiu Reghecampf: Niciodată nu m-am gândit că o să ne lase”

Motivul divorțului impresarei de primul soț

În timp ce a doua căsnicie s-a încheiat printr-un scandal monstru, Anamaria Prodan are doar cuvinte de laudă la adresa primului ei soț, Tiberiu Dumitrescu. Cei doi s-au despărțit pe cale amiabilă, iar astăzi sunt cei mai buni prieteni.

„Ne-am pierdut în ani. Eu îmi doream o altă viață, în lumina reflectoarelor, Tibi era un tip foarte bun, minunat, în viața lui nu m-a deranjat cu un cuvânt. Eu fiind un om foarte direct, când mi-am dat seama că îmi doresc cu totul altceva, voiam să mă întorc în România, să intru în impresariat, voiam să schimb, voiam multe lucruri, cu care nici nu putea fi de acord vreodată, pentru că el toată viața și-a dorit să rămână în America, să ne creștem copiii ca o familie normală. Nu concepeam viața din America, cu toate că și acolo mă cunoșteau toți. Eu am pus capăt căsniciei, l-am invitat la restaurant și am vorbit atât de direct și frumos. I-am explicat că e un om cum puțini se nasc pe pământul ăsta și că merită să-și găsească pe cineva care să-i pună lumea la picioare așa cum își dorește el. A avut norocul vieții să o găsească pe Irina, pe care o iubesc din suflet, suntem toți o familie. Ne creștem toți copiii împreună. Ne ajutăm, vorbim, luăm decizii împreună.”, a mai declarat Anamaria Prodan în cadrul podcastului.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel