Zanni îl desființează pe Andrei Ciobanu: „Nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru. Ar trebui să se facă culoarea trădătorilor”

Data publicării:
Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo
Descriere foto: Andrei Ciobanu, Zanni/ captură video Voyo

După încheierea jocului de recompensă, Faimoșii au adresat mai multe cuvinte dure cu privire la fostul coechipier, Andrei Ciobanu.

Momentul în care Andrei Ciobanu și-a făcut apariția în tabăra Războinicilor la Survivor all Stars, în ediția de pe 9 aprilie, a fost unul extrem de neașteptat pentru foștii săi colegi de camp, care credeau și sperau că acesta a plecat direct acasă. Mai mult, Andrei Ciobanu este sigur de faptul că acest lucru i-a adus confirmare lui Zanni asupra faptului că, de fapt, el nu a fost niciodată pentru roșii, ci inima și strategiile au fost făcute mereu pentru albaștri, lucru care este fals, din punctul său de vedere, întrucât nici măcar el nu știa ce-l așteaptă.

„Atâta satisfacție am văzut pe fața lui Zanni, când credea că totul a fost o înscenare și un joc, „Eram sigur”, ce erai sigur? Că nici eu nu știam ce se va întâmpla cu mine. El își joacă placa lui, nu știu dacă ați observat, dar și când se enervează, el mereu are dreptate, indiferent de ce spun fetele sau TJ.”, a spus Andrei Ciobanu.

Citește și: Ana Porgras, reproșuri dure către Faimoși: „Nu vă pasă. Ați fost prea relaxați”. Ce a făcut-o să răbufnească în mijlocul probei

Faimoșii, cuvinte grele la adresa lui Andrei Ciobanu

Ajunși în camp, chiar dacă au câștigat jocul de recompensă în fața Războinicilor, Faimoșii nu au putut trece la sentimente mai bune și au continuat să arunce cuvinte grele la adresa celui care până acum o zi le era coechipier.

„Andrei Ciobanu, șerpălăul, m-a luat capul, în sfârșit a plecat. Stai și-l analizezi, oare greșește când vorbește? Ce scuze să-i găsesc ca să înțeleg ce a făcut? Mi-am luat pastila de cap cu plecarea lui. Înainte de jocul de azi, noi am zis să facem cadou Războinicilor un sac de cocos, dar surpriza a fost că l-am găsit pe Ciobanu în echipa lor.”, spune Zanni.

„Da, am vrut să le dăm, pentru că știu că nu au.”, a adăugat Ana Porgras.

„Când i-am văzut apariția, am rămas mască, cum e posibil așa ceva? Chiar ne doream să mergem mai departe și să mai scăpăm din șerpi, am rămas mască, credeam că e pa, dar nu schimbă nimic asta, dar știm că el are niște chestii, informații din camp.”, adaugă TJ Miles.

„Prefer să nu ne prefacem că el nu e acolo, mi-ar plăcea ca sacul să i-l dăm lui Ciobanu simbolic, să împartă cu egalitate, să-i hrănească pe cei pe care îi denigra cu noi și să îi denigreze cu ei pe cei care l-au hrănit.”, a completat Zanni.

VEZI și: Faimoșii îl fac praf pe Andrei Ciobanu, după ce a fost eliminat din echipa roșie: „O merita din plin. Demnitate niciodată, omul este alunecos”

Zanni îl numește „trădător” pe Andrei Ciobanu

Mai mult, Zanni i-a pus și o etichetă dură fostului coleg de trib, pe care-l etichetează a fi drept un „trădător”, fără pic de recunoștință și drept de a mai face parte din vreo echipă de la Survivor All Stars.

„Eu sunt curios dacă noi câștigăm imunitatea, Ciobanu va fi trimis la duel?”, a spus TJ Miles.

„Doar dacă câștigăm imunitatea putem afla. Să minți cu atâta nonșalanță, cum mai poți exista, cum mai poți exista? Tu nu mai ai cum să fii nici cu roșu, nici albastru, ar trebui să se facă o culoare neagră pentru trădători, să stai cu negru și acolo e de înțeles, este o poziție asumată. Acum cum poți zâmbi?”, mai spune Zanni.

Citește și: TJ Miles a răbufnit la adresa lui Robert, după ce acesta i-a „suflat” punctul: „Tu ai aruncat așa, pentru că am ratat eu”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel