Ana Porgras, îngenuncheată de durere la Survivor All Stars. Concurenții au chemat de urgență medicul

Data publicării:

Ana Porgras a întâmpinat niște dureri extrem de mari în decursul jocului pentru imunitate, din ediția de pe 24 aprilie.

Oboseala, frigul și stresul pe care sunt nevoiți să le suporte în jungla Dominicană, îi doboară adesea pe concurenții de la Survivor All Stars, care resimt aceste stări de rău mai ales pe traseu, când efortul și adrenalina sunt la cote maxime. O situație limită de acest gen s-a întâmplat și cu Ana Porgras în decursul ediției de pe 24 aprilie, când gimnasta a început brusc să prezinte niște dureri îngrozitoare. Dacă, inițial, aceasta nu ceruse ajutorul specialistului din competiție, colegii săi au fost cei care au chemat medicul, după ce au văzut că Faimoasa stă ghemuită, fără să mai schițeze niciun gest.

„Teo, doctorul!”, a început să strige Zanni, după ce a văzut-o pe coechipiera sa că s-a ghemuit brusc și că nu mai schița niciun gest.

„O doar rău ovarul drept.”, au început să exclame și restul concurenților.

„Acum te-a luat?”, a mai întrebat-o Zanni pe aceasta.

„Da, nu pot să stau dreaptă”, a răspuns cu greu Ana Porgras,

„Un pic mai devreme, Ana a acuzat niște dureri și este sub supravegherea doctorului Teo, vom vedea despre ce este vorba și vom reveni cu amănunte.”, a fost și anunțul lui Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii.

Citește și: Alexandra Duli, adevărul despre relația cu Zanni: „Îmi place de el. Nu aș spune nu”

Așa Porgras și-a revenit la scurt timp

La ceva timp după ce a fost luată de medic deoparte, unde a primit îngrijirea necesară, Ana Porgras a revenit printre colegii săi, cât și pe traseu. Toți colegii și-au dorit să afle cum se simte aceasta, iar Faimoasa le-a confirmat faptul că este bine acum.

„Ana, ești ok?”, a întrebat-o Ștefania de la Războinici pe colega sa.

„Unde te doare?” a întrebat-o și Ștefania Stănilă.

„Ți-a trecut?” și-a dorit să știe și Zanni, moment în care Ana a dat afirmativ din cap că este bine. 

Citește și: Cătălin Moroșanu, reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Nu e ok să te pui cap în cap cu cineva care e luptător. Ce s-a văzut a fost eronat”/ video

Greutățile prin care trec femeile în această competiție

Recent, Lola Crudu ne povestea întocmai despre aceste dureri insuportabile pe care femeile le resimt în cadrul competiției și care rar sunt aduse și în atenția publicului. Astfel, fosta Războinică ne dezvăluia în cadrul unui interviu faptul că schimbările hormonale i-au pus de multe ori capac atât ei, cât și colegelor sale, motiv pentru care publicul ar trebui să fie ceva mai îngăduitor la adresa femeilor din competiție.

„Este foarte greu pentru femei, pentru că ceea ce nu știu oamenii este că femeile trec prin transformări hormonale și nu numai, li se întrerupe pe o perioadă menstruația și este foarte greu, asta e ceva ce nu știu probabil oamenii de acasă, prin ce trecem noi acolo. Bărbații nu au aceste probleme nici acasă. Pentru cei care cunosc ce înseamnă perioada asta înțeleg cum afectează.”, a declarat Lola Crudu în exclusivitate pentru SPECTACOLA.

VEZI și: Cine va cânta la nunta lui Jador: „Datorită lui sunt astăzi în muzică”. Care este tradiția la care artistul vrea să renunțe / video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel