Ana Porgras, eliminată de urgență de la Survivor All Stars! Concurenții, cu ochii în lacrimi

Data actualizării: | Data publicării:

Din cauza problemelor medicale pe care le are, Ana Pogras a fost nevoită să se reîntoarcă în România și să piardă șansa de a lupta pentru premiul cel mare în continuare.

Acum câteva zile, toți fanii emisiunii Survivor All Stars au fost martorii unei accidentări severe prin care a trecut Ana Porgras, care a suferit o fractură gravă la picior. După ce a stat sub supravegherea medicilor din Dominicană o perioadă, unde a avut nevoie de investigații și analize, care să ateste dacă Faimoasa își poate continua parcursul în junglă sau nu, se pare că deznodământul a venit și pentru ea. 

Daniel Pavel: Ana, cum te simți?

Ana Porgras: Cum mă simt? Sunt bine psihic, fizic cât se poate de bine, astea sunt condițiile. Am venit aici să îi susțin.

Daniel Pavel: Ana, ți s-a părut că Zanni are nevoie să se gândească mai mult la el? Că s-a gândit numai la nucleu?

Ana Porgras: Da, am simțit să-i spun, să-i dau acest sfat, pentru că mi se pare că am ajuns într-un punct în competiție în care nu doar Zanni, fiecare trebuie să se gândească la el în această competiție, să se gândească cum să facă să meargă mai departe, de asta am vrut să îi spun.

Te-ar putea interesa și: Lola Crudu, decizie radicală: „Nu mai plec, gata!” Soțul i-a spus că vrea să se înscrie la Survivor. Cum a reacționat / video

Ana Porgras a părăsit competiția Survivor All Stars

Așadar, se pare că problema de sănătate a Anei Porgras necesită un tratament mult mai amplu, motiv pentru care aceasta a fost nevoită să părăsească competiția pe cauze medicale.

„Deci investigații medicale de ultim moment, ample, acel ghips... în cazul tău Ana Porgra, această refacere necesită prezența acasă, în civilizație. Și tu pentru aceste motive, Ana Porgras, campioană mondială, părăsești Survivor România All Stars pe motive medicale.”, a fost anunțul lui Daniel Pavel

„E trist pentru mine. Am ajuns până aici și plec așa. Dacă în primul sezon în care am participat am simțit că am lăsat ceva neterminat, acum, chiar dacă plec așa, simt că mi-am făcut datoria aici. Îmi pare rău că mă despart de voi toți, pentru că m-am atașat de voi. Efectiv simt nevoia să îmi cer scuze dacă v-am greșit cu ceva în această competiție și aveți grijă de voi și de sănătatea voatră. Un pas greșit te poate trimite acasă.”, a spus Ana Porgras. 

VEZI și: Andreea Tonciu, luată la rost de Cătălin Zmărăndescu: „Mi-ai tras țeapă! Trebuie să te cert” / video

Concurenții, cu ochii în lacrimi

„Survivor e competiția care îți testează limitele la maxim, dar cea mai importantă este răbdarea, trebuie să ai răbdare. Eu mă bucur că am avut tăria să ajung până în acest punct și să mă fi simțit utilă în competiția asta. Iau cu mine răbdarea pe care am dobândit-o, prieteniile pe care mi le-am făcut și învățăturile.”, a completat aceasta. 

Citește și: Cătălin Zmărăndescu, prima reacție după scandalul cu Iancu Sterp la Survivor: „Faptul că m-am întors către Dumnezeu m-a făcut să înțeleg asta”/ video



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel