Ana Odagiu, compromisuri mari pentru lumea cinematografiei. La ce a trebuit să renunțe artista pentru a-și îndeplini visul

Data actualizării: | Data publicării:

Ana Odagiu devine tot mai cunoscută în showbizul autohton, mai ales prin eforturile pe care le face în două domenii diferite.

Ana Odagiu este una dintre cele ami cunoscute șia preciate cântărețe din România. Odată cu participarea ei la Vocea României, în 2014, publicul a putut să o cunoască mai bine pe misterioasa artistă de la vremea respectivă.

Vezi și: Ana Odagiu, devastată de durere: "E clar că Doamne Doamne avea nevoie de un înger ca tine!" Artista e în doliu

Cu toate acestea, fiind o fire care ține foarte mult la viața privată, mulți fani s-au întrebat de-a lungul timpul cum se mai descurcă  vedeta.

Într-un final, a venit timpul ca vedetă să împărtășească cu fanii ei ultimele noutăți din viața acesteia.

Ea are agenda foarte ocupată, drept dovadă, concertele și turneele care vor urma în perioada următoare ocupă cam toată lista de activități a cântăreței. Cu atât mai mult, probabil ce nu știe foarte multă lume este faptul că Ana Odagiu cochetează și cinematografia, ea făcând castinguri peste castinguri pentru a primi un rol.

„Avem foarte multe spectacole, turnee și repetiții în același timp și când m-a sunat Domnica Cârciumaru să mă cheme la un casting, știu că am dat un casting bun, am simțit eu, dar poți să dai  zece mii de castinguri bune și să nu iei niciun rol.

Vezi și: Ana Odagiu: "Cea mai toxică relație a mea a fost cea din care am învățat cel mai mult"

Nu îmi făceam mari speranțe, dar la un moment dat m-a sunat Maria, care este producătorul nostru și mi-a zis: „Vezi, că ești în cărți! Hai, să vii mâine la o probă filmată!”, notează Ciao.ro

Pentru ea este greu să se împartă între scena „teatrului” și cea a muzicii, astfel că trebuie să le îmbine. Cel mai dificil este atunci când ocaziile din cele două domenii se suprapun, fiind nevoită să ia decizii dure. După cum a mai zis și ea în trecut, compromisurile sunt necesare uneori.

„I-am zis că nu am cum pentru că a doua zi aveam spectacol și mi-a zis să rezolv cumva. Și am ieșit din spectacolul ăla, am făcut ceva ce am judecat tot timpul dacă alți actori o făceau. I-am lăsat pe  toți vraiște și am plecat la acest casting, gândindu-mă că poate voi lua rolul!

Vezi și: Ana Odagiu formează un cuplu alături de Cosmin Natanticu în Bravo, tată!, serialul de comedie difuzat din 22 octombrie, la Antena 1

Nu am avut nici măcar siguranța asta! Și am riscat  cum nu risc de obicei sau risc dacă e vorba doar de mine și dacă mă încurc doar pe mine. Nu fac lucurile astea când îi încurc pe alții. I-am încurcat pe alții, am ieșit din două proiecte și după aia am așteptat ca o nebună să văd dacă măcar  a meritat!”

Totodată, Ana are grijă să nu neglijeze nici aspectul amoros, astfel că, în urmă cu  un an, ea anunța fericita relație de care avea parte. Cu toate acestea, ea nu a mai oferit nicio declarație pe acest subiect până astăzi. Ea admitea că era la începutul relației:

”Suntem foarte la început, iar fiind foarte la început nu vreau să atrag tot felul de lucruri asupra relației. Sunt foarte la început, ne cunoaștem de mult timp, suntem actori, lucrăm în aceeași breaslă, suntem cu toții la Antena 1, adică aici sub același acoperiș. Nu știu ce o să se întâmple, suntem foarte la început, e foarte firavă și fragedă treaba, așa că aveți răbdare cu noi”, a spus Ana Odagiu în exclusivitate pentru Spynews.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: George Eduard Caramiciu | Categorie: Homepage


Get it on App Store Get it on Google Play



pixel