Ana Odagiu: "Cea mai toxică relație a mea a fost cea din care am învățat cel mai mult"

Data publicării:
Ana Odagiu, foto Instagram
Descriere foto: Ana Odagiu, foto Instagram

Ana Odagiu și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai profunde trăiri ale sale.

Ana Odagiu au vorbit, în cel mai recent episod din #BraveTalk – despre curajul de a fi femeie, despre variatele moduri prin care pot femeile să-și descopere sinele autentic și despre existența unei vieți feminine în care bărbatul nu este personajul principal.

Dincolo de conversațiile amuzante și pline de auto-ironie, Ana Odagiu ne pune pe gânduri la modul serios și, asemenea unei cărți bune, ne ridică la fileu câteva întrebări revelatoare: „Cine sunt eu?“; „Cum am ajuns să fiu cine sunt?“; „Care sunt visurile mele?“; „Ce contează cel mai mult pentru mine?“; „Care sunt sursele mele de fericire?“ Dar, pentru a găsi răspunsuri, avem nevoie de câteva momente petrecute într-o intimitate specială cu noi înșine, momente în care ne oferim spațiu în propria viață și găsim timp pentru a relaționa cu propria persoană. 


Actrița a vorbit despre cum a învățat prin intermediul suferinței și cum a transformat-o o relație toxică. 


"Cea mai toxică relație a mea a fost cea din care am învățat cel mai mult", a declarat Ana Odagiu pentru Pagina de Psihologie.


După multe încercări ale vieții, actrița s-a descoperit pe sine, a descoperit curajul și forța de a fi ea însăși. Chiar dacă nu este într-o relație, ea spune că nu se simte singură. 


 " Nu mă simt singură pentru că am scop. Mă am pe mine în toate felurile și mă descopăr și mă redescopăr. Am un bărbat în mine care din când în când iese și spune lucruri pe care am înțeles că unele femei nu au curaj să le spună ", a mai spus actrița. 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel