Ana Morodan, declarații explozive, după incidentul cu poliția: „Asia Express m-a distrus psihic. Am simțit că mor atunci”

Data publicării:

Ana Morodan a făcut noi dezvăluiri, după ce a fost prinsă la volan sub influența alcoolului.

Ana Morodan a dispărut în ultima vreme din atenția publicului, în urma incidentului cu poliția în care a fost implicată. Vedeta de la Antena Stars a fost prinsă la volan sub influența alcoolului, dar și sub influența anumitor substanțe interzise, după cum se scria la vremea aceea, lucru care este fals, spune Contesa Digitală. Aceasta confirmă totuși că a consumat o bere în ziua respectivă, însă procentul acesteia de alcool din sânge a fost nesemnificativ. 

„Așa este. Am fost bombardată de toți, dar eu sunt genul de om… Eu nu mă uit la ce scrie lumea despre mine. Nu mă pun să fac exhibiții, să răspund eu oamenilor, să mă cert cu ei, să le explic: măi, există diferență între drog și a lua un medicament prescris pe rețetă pe care îl iei, poate iei o pastilă în plus. Mie asta mi-a ieșit, benzodiazepină, care e substanță activă din Xanax. Nu mi-a ieșit niciun fel de drog.

Eu nu mă droghez. Nici la alcool nu a ieșit un alcool cine știe cât, a ieșit 0,05, care a ieșit după o bere. E mai puțin decât o bere, pentru că da, într-adevăr, băusem dimineața chiar fix o bere.”, spune Ana Morodan, potrivit Fanatik.

VEZI și: Carmen Harra îi prevestește viitorul Anei Morodan. Ce se va întâmpla cu ea, după internare: „Experiențele astea dramatice duc la transformări uriașe”

„Eu sunt singura persoană care suportă consecințele”

Vedeta este conștientă de gravitatea lucrurilor care se puteau întâmpla atunci, însă, în același timp, spune că își asumă statutul de persoană publică și, implicit, toate oalele care i se sparg în cap.

„Într-adevăr, consider că am greșit și pot să spun că sunt norocoasă că nu am lovit pe nimeni, că nu s-a întâmplat o nenorocire. Eu sunt singura persoană care suportă consecințele. Sunt oameni care comentează cu drobul de sare: ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi dat cu mașina peste copilul meu? Da, este corect. S-ar fi întâmplat ceva nașpa. Dat nu sunt singura persoană care conduce așa la volan. Sunt o persoană cu o imagine publică și e firesc să se creeze tam-tam.”, a mai spus ea. 

Citește și: Ana Morodan face praf femeile din România: „Își târăsc partenerii cu ele la...”. Contesa Digitală a spus-o fără perdea

Cu ce traume a rămas după America Express

Contesa Digitală spune că această depresie severă vine după competiția Asia Express, când a fost pusă în fața unui episod extrem de negru și greu de gestionat de ea. Mai multe persoane dragi ei au murit în momentele în care vedeta era plecată la sute de kilometri depărtare și nu putea face nimic.

„Toți avem traume! Pe mine, emisiunea asta, Asia Express m-a distrus psihic. Este emisiunea după care eu am devenit dependentă de Xanax. Eu am simțit că mor atunci. Mi-au murit părinții și un bunic într-o săptămână. Da, au fost niște chestii. N-o să pot să vin acum în fața ta să fiu o ipocrită infectă să zic, da, uite, am trăit niște traume și din cauza asta am făcut asta. Nu, pur și simplu, am avut un episod depresiv.

Sunt patentată de la medic. Eu nu sunt depresivă, am episoade depresive și așa s-a întâmplat. Am luat două pastile în plus față de rețetă și așa a ieșit la test. N-am luat nici cocaină, nici heroină, ecstasy sau altele. Eu nu mă droghez. Oamenii au tendința să facă tot felul de povești. Lucrurile sunt mult mai simple decât par la prima vedere. Eu am fost, însă, asumată. Când mi-am asumat că trăiesc ca un rockstar, am știut că mi-o iau la m… tot ca un rockstar!”, a mai spus Ana Morodan.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel