Ana Morodan, adevărul despre operațiile estetice: “Da, fraierilor, știu că am...”

Data actualizării: | Data publicării:

Ana Morodan rupe tăcerea și spune adevărul despre operațiile estetice. 

Ana Morodan a fost extrem de des întrebată, în mediul online, dacă a recurs la anumite operații estetice. Bustul proeminent al vedetei a deschis multe curiozități în rândul internăuților. 


„Contesa” spune că nu a apelat la operații estetice, însă nici nu este împotriva lor. Ea crede că a ajuns la un nivel de acceptare și iubire de sine care îi permite să aibă o părere bună despre ea, indiferent de modul în care arată. 


„Mi-e frică să bag un corp străin în mine, dar la un moment dat. Însă deocamdată mă simt foarte bine cu mine și cu corpul meu. Faptul că zic eu așa că am ț***e lăsate pe Instagram, o zic așa de doru lelii. Și o zic gen: “Da, fraierilor, știu că am ț***e lăsate” Să ne calmăm! Ce să vedeți, Planeta încă se învârte!Faptul că fac mișto de mine și că vorbesc cu lejeritate și îngăduință și simpatie. A fost un drum și încă este un drum de acceptare de sine, de iubire de sine, de cunoaștere, de autocunoaștere. Da, practic, văd că este un drum pe care, în special, femeile îl caută și nu ajung acolo”, a declarat Ana Morodan pentru Cancan.

Ana Morodan, în lacrimi din cauza durerilor cumplite. Ce problemă de sănătate are vedeta: „Eram în stare să mănânc și furnici de durere”


A apelat la tratamente noninvazive


Pe de altă parte, vedeta recunoaște că a apelat la tratamente noninvazive, de tipul injecțiilor cu botox sau acid hialuronic.

Ana Morodan, probleme cu kilogramele. Ce greutate are acum vedeta, după ce avea 43 de kilograme și s-a spus că este anorexică


 „Adevărul este că, îți spun sincer, eu cred că m-am născut cu acest miserupism. Din acest motiv am reușit să mă accept cu ușurință cu sânii lăsați, când îmi mai sare câte o unghie pentru că am unghii de plastic. Acum, nu vreau să fiu ipocrită, dar și eu sunt genul de om care-și pune botox, își pune hialuronic, își face vitamine injectabile în față. Și o să fac asta tot timpul și o să zic asta tot timpul. Eu nu înțeleg de ce trebuie să îmi fie rușine de asta.Nu mă interesează că țâțele mi-ar aduce faimă, mi-ar aduce bani. Eu le-am spus tuturor că eu nu fac orice pentru faimă și pentru bani. Unu la mână eu nu-mi doresc faimă, eu îmi doresc doar bani”, a mai spus Ana Morodan



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Veronica Mavrodin | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel