Ana Morodan, în lacrimi din cauza durerilor cumplite. Ce problemă de sănătate are vedeta: „Eram în stare să mănânc și furnici de durere”

Data publicării:
Ana Morodan, captura foto InstaStory
Descriere foto: Ana Morodan, captura foto InstaStory

Ana Morodan s-a născut cu o problemă de sănătate care îi dă și acum bătăi de cap. Vedeta are dureri îngrozitoare. 

Ana Morodan a dezvăluit că are probleme de sănătate care îi dau mari bătăi de cap. A descoperit în urmă cu 10 ani, iar medicii i-au spus că așa s-a născut. „Contesa digitală” a leșinat din cauza durerilor și a ajuns de urgență la spital. 


Ana Morodan a dezvăluit că are un rinichi leneș, iar asta îi cauzează dureri cumplite. Din cauza acidității, aceasta are pietre la rinichi, care atunci când se elimină cauzează dureri foarte greu de suportat. 


Vedeta a fost la medici chiar și din Elveția, dar problema ei nu are rezolvare. Ana Morodan trebuie să ia tratament și să fie atentă cu organismul ei. 


„Am un corp care creează foarte multă aciditate, motiv pentru care se creează pietre la rinichi. Când pornesc pe canal, medicii mi-au spus că e ca și cum ai naște, depinde cât de mare e piatra. Eu ultima oară cred că am născut tripleți, la cât de tare mă durea. Așa se spune că durerea de rinichi e mai mare decât durerea unei nașteri. Eu nu știu cum e, știu doar că doare ca naiba”, a dezvăluit Ana Morodan, la Antena Stars.


În urmă cu 10 ani, Ana Morodan a leșinat de durere și a fost dusă de urgență la spital. Vedeta spune că de-a lungul timpului a reușit să învețe cum să gestioneze acele dureri, ca totul să treacă mult mai ușor. 


„Am descoperit chestia asta în urmă cu 9, 10 ani, într-o noapte când m-am ridicat să merg la toaletă și lângă toaletă am căzut. Am simțit că efectiv nu mai am aer, că practic mor. Am ajuns la spital urlând în asemenea hal încât un domn cu degetul tăiat m-a lăsat să intru înaintea lui. 


După 10 ani știu care sunt fazele pe care trebuie să le trec sau să le fac ca să nu mai am durerile alea crunte din primii ani. (...) 


Eu m-am născut cu un rinichi lent cumva. Nu performează ca celălalt. Nu e genetic. (...) Am fost la toate clinicile, în Elveția. Eram în stare să mănânc și furnici de durere”, a adăugat vedeta. 

 

Citește și: Cum arată Roxana Vancea însărcinată în aproape 7 luni. Vedeta are o siluetă de invidiat /FOTO



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel