Ana Morodan, clarificare după ieșirea de la iUmor. De ce a țipat vedeta la Cheloo: ”Mergeți după nebună că pleacă”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Ana Morodan și Cheloo, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Ana Morodan și Cheloo, instagram/ colaj foto

Ana Morodan a dezvăluit motivul pentru care a țipat la Cheloo și pentru care nu a vrut să facă roastul la iUmor.

Ana Morodan a fost invitată în cadrul emisiunii iUmor pentru a face un roast. Spre surprinderea lor, blondina a avut o ieșire nervoasă și a refuzat să să facă un roast pentru jurați. Blondina a mărturisit că nu poate să citească ceea ce a fost scris pe foaie, deoarece erau lucruri foarte rele. 

Inițial, „contesa digitală” a refuzat să mai intre pe scenă, dar nu a fost lăsată. Cheloo i-a luat ciornele, a mers la pupitru și a început să citească cele scrise, dar nu înainte de a fi certat de Ana Morodan.

„Nu pot să zic că e foarte nașpa. Nu spun replicile că sunt oribile, nu le spui pe gură că te crăp. Nu puteam să mă iau de tine că iar te supărai. Da, stai că asta era despre juratul care nu a venit”, i-a spus vedeta lui Șerban Copoț.

„Nu citi. Nu pot să zic răutăți la televizor despre alți oameni. Nu mă interesează că este o convenție, nu mă simt bine să fac asta. Vă rog să tăiați la montaj… eu știu că nu sunt normală, dar nu pot să-mi bat joc de oameni”, a adăugat creatoarea de conținut.

„Auzi, la revedere, roastul să și-l facă ei… Nu ai voie să citește roast-ul meu, nu auzi”, îi spune Ana Morodan țipând lui Cheloo.

„Aplauze, prima femeie care aleargă după mine…”, completează juratul de la iUmor, în emisiunea de la Antena 1.

Ana Morodan: ”Mergeți după nebună că pleacă”

Ulterior, Ana Morodan a ținut să explice motivul pentru care a reufzat să îi ia la roast pe jurați. Mai exact, vedeta a precizat că este prietenă cu Delia și nu poate să spună cuvinte urâte despre ea. 

„Ei sunt drăguți amândoi. Cu Delia am o relație de foarte mult timp, vorbim periodic, ne consultăm, ne vizităm, iar Cheloo, cred că și el, în sufletul lui de piatră, mă îndrăgește cât de cât!

Nu știu de ce au venit după mine, cred că le-au zis în cască: Mergeți după nebună, că pleacă. Nu sunt un om care să facă roasturi”, a încheiat influencerița, conform a1.ro.

Citește și: Fiul lui Dan Capatos, probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu băiatul prezentatorului: „Îi facem radiografie, să vedem cât este de grav”

Olguța Berbec, atac DUR la adresa Niculinei Stoican. Cele două artiste sunt la cuțite: „A trebuit să ajungem în fața instanței”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel