Fiul lui Dan Capatos, probleme de sănătate. Ce s-a întâmplat cu băiatul prezentatorului: „Îi facem radiografie, să vedem cât este de grav”

Data publicării:
Sursa foto: Dan Capatos, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Dan Capatos, instagram

Fiul lui Dan Capatos a ajuns pe mâna medicilor. Prezentatorul a dezvăluit ce s-a întâmplat cu băiatul său. 

Fiul lui Dan Capatos, s-a accidentat la tenis, în timp ce participa la un turneu, în Brașov. Andrei, în vârstă de 11 ani, s-a lovit la gleznă, motiv pentru care tatăl său a decis să îl ducă la medic pentru a-i face o radiografie.

Din fericire, nu a fost nimic grav, însă Dan Capatos s-a declarat nemulțumit de starea deplorabilă a terenurilor din România. Prezentatorul a precizat că nu preocupă pe nimeni soarta copiilor care vor să facă sport de performanță.

Fiul lui Dan Capatos s-a accidentat

“Fi-miu s-a accidentat la tenis, a venit acasă cu glezna întoarsă! Mergem să-i facem radiografie la picior să vedem cât este de grav. Un băiețel cu care a jucat a ajuns la spital, săracul! Am fost și eu la Brașov, am stat acolo pe la garduri să-l văd și m-am ales cu o insolație la chelie! Nimeni nu se preocupă la noi de tenisul pentru copii. Terenul era praf, zgura la fel, toți copii alunecă! Își rup picioarele! Așa s-a accidentat și fi-miu! Stau și mă gândesc că a ajuns o performanță să ajungi să trăiești azi în România și să nu cazi în vreo groapă din asfalt, sau să supraviețuiești spitalelor de la noi, aflate în stare deplorabilă”, a declarat Dan Capatos, la “Xtra Night Show”.

Fiul lui Dan Capatos suferă de o boală ereditară. “Nu ia medicamente, sportul îl ajută”

Dan Capatos a declarat că fiul său suferă de o boală ereditară, moștenită de la părinți. Mai exact, Andrei are colesterolul mărit. 

“Andrei a moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui, lucrurile sunt ok. Antrenamentele sunt dure – are luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică”, a declarat Dan Capatos.

Dan Capatos, probleme grave de sănătate

Realizatorul TV, Dan Capatos, a dezvăluit, recent, cu ce problemele de sănătate se confruntă.  Vedeta are probleme grave de la vârsta de 24 de ani și, după cum spune el, a învățat să trăiască cu asta.

“Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Puseul l-am făcut în avion, la aterizare. Plecam într-un weekend la niște fini de-ai mei pe care îi am în Italia și, la aterizare, i-am zis Monicăi: “Băi, îmi e rău”. Eu știu când mi se face rău pentru că nu mai văd bine, îmi clipocește așa, ca și cum m-aș fi uitat în soare și încep să văd verde, albastru.”, a declarat Capatos în cadrul podcast-ului “Acasă la Măruță”.

Citește continuarea AICI



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel