A murit Florentina Satmari, unul dintre cei mai îndrăgiți realizatori TV. Matilda Pascal Cojocărița a făcut anunțul trist: "Drum lin către stele, Mămuca!"

Data actualizării: | Data publicării:

Florentina Satmari, unul dintre cei mai îndrăgiți realizatori TV, s-a stins din viață. 

Este doliu în lumea televiziunii, după ce Florentina Satmari, unul dintre cei mai îndrăgiți realizatori TV, s-a stins din viață. Anunțul trist a fost făcut de Matilda Pascal Cojocărița, pe rețelele de socializare.  Și Maria Dragomiroiu și-a exprimat regretul pentru trecerea în neființă a Florentinei Satmari.

VEZI și: Cine a fost Florentina Satmari, îndrăgita realizatoare TV, care a murit pe 15 februarie

A murit Florentina Satmari, unul dintre cei mai îndrăgiți realizatori TV

„Ne-a părăsit MĂMUCA! Florentina Satmari, unul dintre marii profesioniști ai Televiziunii Romane, cea care a format zeci și sute de artiști, dându-le aripi în lumea cântului! Cu mare durere în suflet vă spun drum lin către stele, Mămuca, odihnă în lumină, aplauze și flori!', a scris Matilda Pascal Cojocărița pe pagina sa de socializare.

Și Maria Dragomiroiu a rămas profund îndurerată la aflarea acestei vești dureroase. 

„Iarăși o zi tristă pentru mine, pentru familia mea si pentru foarte mulți interpreți de muzică populară și nu numai. A plecat dintre noi doamna Florentina Satmari, acest mare profesionist al Televiziunii Române. În emisiuni de mare profesionalism, cu o intuiție extraordinară,a dat aripi multor interpreți din toate zonele folclorice. Toți au devenit interpreți consacrați și iubiți de marele public.

Mă număr și eu printre acești interpreți și nu voi uita niciodată acest lucru, mă voi ruga bunului Dumnezeu să o odihnească în pace și liniște! Sunt doar două luni de când ne-am întâlnit și ne-am bucurat împreună la ziua soțului meu, Bebe Mihu. Viața este așa de scurtă,ea este formată doar din trăiri și amintiri!Să încercăm să le facem frumoase!„, a scris Maria Dragomiroiu, pe rețelele de socializare. 

 

VEZI ȘI: Florentina Satmari a murit. Corina Chiriac: Niciodată nu am sabotat pe nimeni nicăieri. Ofer colegilor din presă informații corecte și certe dacă au nevoie de ele - https://www.spectacola.ro/florentina-satmari-a-murit-corina-chiriac-niciodata-nu-am-sabotat-pe-nimeni-nicaieri-ofer-colegilor-din-presa-informatii-corecte-si-certe-daca-au-nevoie-de-ele_36838.html

 

 

Saveta Bogdan se numără și ea printre apropiații Florentinei Satmari, care și-au exprimat regretul despre moartea acesteia. 

Cu adâncă tristețe am aflat de trecerea la cele veșnice a inegalabilei realizatoare a Televiziunii Romane FLORENTINA SATMARI Dumnezeu să o așeze în Împărăția Cerurilor și cu Sfinții să o odihnească!

„Veșnică să-i fie pomenirea.La festivalul de Romanțe de la Bistrița, din noiembrie, organizat de dumneavoastră, Pascal Cojocarita Matilda , a zis: "glasul tău este parfumat ...." și a plecat, chiar a plecat.O șansă pentru toți cei care am întâlnit-o.Primită să fie în Împărăția Domnului.”, a scris și Elena Sima, la aflarea veștii.

 

Știri de interes:

 

VEZI ȘI: Pericolul neștiut din supa de pui. Medicul Virgiliu Stroescu trage un semnal de alarmă: „Acolo găsim toate substanțele otrăvitoare”:

https://www.spectacola.ro/pericolul-nestiut-din-supa-de-pui--medicul-virgiliu-stroescu-trage-un-semnal-de-alarma----acolo-gasim-toate-substantele-otravitoare_36828.html

 

VEZI ȘI: Marian Golea, previziuni pentru Noul An Chinezesc. Avertizările dure transmise de specialist:

https://www.spectacola.ro/marian-golea-previziuni-pentru-noul-an-chinezesc-avertizarile-dure-transmise-de-specialist_36829.html

 

VEZI ȘI: Scandal uriaș la Survivor All Stars. Cătălin Moroșanu și Iancu Sterp, la un pas de bătaie: „Am fost sigur că îi dă una, să îi rupă dinții”:

 

https://www.spectacola.ro/scandal-urias-la-survivor-all-stars-catalin-morosanu-si-iancu-sterp-la-un-pas-de-bataie-am-fost-sigur-ca-ii-da-una-sa-ii-rupa-dintii_36809.html

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel