Amna, diagnosticată greșit cu o boală incurabilă: ”Am trăit o dramă. Cântam mereu ca și cum era ultima oară”

Data publicării:
Captură video Youtube/ Acasă la Măruță
Descriere foto: Captură video Youtube/ Acasă la Măruță

Amna a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei, momentul când i s-a pus un diagnostic incurabil.

Amna a fost invitată în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, unde a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața ei. Artista a trecut printr-o adevărată dramă, când a fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă. Amna a făcut față acestui coșmar timp de un an de zile, în care trăia fiecare clipă ca și cum ar fi fost ultima. 

”Înainte să lansez piesa Tell me why am făcut pareză vocală, am cântat la o nuntă și am rămas fără voce. La finalul lui 2009 am fost diagnosticată greșit cu o boală incurabilă și am trăit o dramă timp de un an de zile. Mi-au zis că am cancer, nici nu pot să pronunț numele. Mi se spunea că nu o să mai am copil niciodată, am trăit o dramă. Eu în fiecare marți trebuia să fac analizele, ele se pierdeau mereu. Eu nu mă simțeam bine și m-am dus la doctor, iar acesta a fost diagnosticul. Avem și pe buletin un cod, pe care scria asta. Făceam aceste analize regulat, ieșeau ba proaste, ba bune. Am ajuns în cabinetul altui doctor care mi-a zis că nu are cum ca acest diagnostic să fie unul bun, m-a trimis după în Austria să verific că ce spune dânsul e real și când am venit din Austria mi s-a confirmat acel diagnostic, o răceală.”, a spus Amna în cadrul podcastului Acasă la Măruță.

Amna crede că este vorba despre o excrocherie la mijloc

Mai mult, artista a ajuns la concluzia că la mijloc ar putea fi vorba despre un scenariu bine pregătit de o doamnă doctor, pentru că lista cu pacientele care au trecut prin asta era lungă. 

„Eu am ajuns la concluzia că analizele acelea se pierdeau intenționat. Mulți pacienți au trecut prin asta. Părea că este o excrocherie. Asta a fost experiența mea cu această doamnă doctor. Nu vreau să-i dau numele, oamenii mi-au mai scris și le-am zis. 

M-a ajutat muzica în acea perioadă, cântam ca și cum era ultima oară. Muzica a fost terapie atunci. Atunci am decis să renunț la jobul meu de translator și am decis să-mi cumpăr un microfon și să merg să cânt în Centrul Vechi la un club. Am plâns în hohote când am văzut diagnosticul bun. Vreau să le spun tuturor femeilor să facă analizele de rutină la 6 luni, eu așa am aflat că ceva este în neregulă.”, a continuat artista.

Citește și: Rona Hartner, terapia care a ajutat-o să se refacă după chimioterapie. Actrița a învins cancerul de colon: „Nici nu mai am nevoie să fac alte investigații”

Ce spune artista despre divorțul de tatăl copilului ei

Amna a trecut printr-un divorț acum câțiva ani, când s-a despărțit de tatăl fiului ei. Chiar dacă a fost o căsnicie clădită din iubire, artista spune că s-a ajuns la această ruptură, după ce partenerul ei de pe vremea aceea a făcut niște gesturi greșite, pe care însă aceasta nu a vrut să le dezvăluie nici măcar acum. Mai mult, Amna spune că ruptura s-a produs cu mult înainte de a anunța oficial divorțul.

„Eu luasem decizia să mă separ de tatăl lui David cu doi ani înainte de a se întâmpla, într-o noapte de Înviere. Nu cred că e de vine cineva, uneori nu ne învață în familie cum să comunicăm. Dar dacă omul nu spune că îi pare rău, n-am putut să trec peste pentru că nu am simțit că cineva regretă ceva. Au fost niște lucruri care s-au întâmplat. Nu am stat de vorbă. A trecut timpul, ne-am relaxat, așa a fost să fie. Tata a zis să mai rămân puțin, am făcut asta, dar tot nu a fost bine. Eu n-am aflat nimic, s-au întâmplat niște lucruri urâțele, nu vreau să zic. Tata și-a cerut scuze atunci că s-a băgat și nu trebuia. A fost vorba despre lipsă de respect, care poate însemna foarte multe lucruri.”, a dezvăluit Amna. 

Fiica lui Brigitte Sfăt nu a intrat la liceul la care își dorea: ”Nu sunt deloc fericită”. Ce decizia a luat bruneta



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel